Hirdetés

Mozgalmas gyermeknap lesz a Debreceni Állatkertben

civishir.hu

2019.05.20. 10:18

Mozgalmas gyermeknap lesz a Debreceni Állatkertben

Irány a Nagyerdő!

Hirdetés

Hirdetés

Május utolsó hétvégéjén, 25-én és 26-án a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban a gyermekeké a főszerep. Idén minden eddigiektől gazdagabb kínálattal, látványos, egésznapos programokkal, meglepetésekkel és ajándékokkal várják a gyerekeket és a családokat, a szórakozni és kikapcsolódni vágyó nagyközönséget.

A város leggazdagabb gyereknapi rendezvényén láthatóak lesznek az állatkert tavaszi bébibumm
sztárjai. Továbbá a kibővült Állatok akcióban program keretében az érdeklődőknek egyedülálló élményekben lehet részük; együtt sétálhatnak a legifjabb pápaszemes pingvinekkel, vagy részt vehetnek a zsiráfbébi etetésén, illetve számos fajjal testközelből is megismerkedhetnek, akár a bátorságpróba keretében is.

A gyermeknapi programkavalkád minden perce tartogat meglepetést. Kézműves kuckó, arcfestés, virágkötészet, gólyalábasok, íjászbemutató, ökojátszóház, bábszínházi előadások, parádés táncprodukciók és zenés-interaktív gyermekfoglalkozások.

Mindemellett az ország egyetlen vidámparkjának valamennyi játékgépe garantálja az önfeledt, felhőtlen szórakozás örömét a hétvége mindkét napján, szombat és vasárnap 9-18 óráig. Ráadásul a gyermekek hétvégéjén a 14 éven aluli fiatalok számára a Vidámparkba való belépés ingyenes. Sőt a Vidámparkban az első kör az állatkerti belépővel érkező gyerekeknek is ajándék az általuk választott élményelem bármelyikén!

A programokon való részvétel a normál belépőjegy megváltását követően díjtalan.
Nagyerdőgyermeknap

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.