Hirdetés

Hirdetés

Már a Kenézyben is mobilos applikáció segíti a betegeket

2019.05.23. 16:09

Már a Kenézyben is mobilos applikáció segíti a betegeket
Az új applikációt Lampé Zsolt, a DE Kenézy Gyula Kórház főigazgatója, Berényi Ervin, a Klinikai Központ elnöke és Vincze Szilvia, a fejlesztő DE VIR Központ vezetője mutatta be (Fotó: unideb.hu)

Debrecenben évente több mint egy millió orvos-beteg találkozáshoz nyújthatnak hasznos információkat.

Hirdetés

Hirdetés

A Klinikai Központ után a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház is az egyetemi arculathoz illeszkedő, betegbarát weboldalt kapott. A megújult internetes oldal mellett bemutatták a Debreceni Egyetem egyedülálló egészségügyi applikációját is, ami már letölthető UD Mediversity néven.

Az Android és iOS platformokra is letölthető ingyenes UD Mediversity alkalmazás fejlesztése is része a Debreceni Egyetem a harmadik évezred felhasználói szokásaihoz igazodó informatikai fejlesztésének. Az applikáció jelentősen megkönnyíti az eligazodást a klinikák és a kórház szolgáltatásai, illetve helyszínei között. A felhasználók az internetes felületeken eddig legtöbbször a szakrendelésekről tájékozódtak, de népszerű az orvos- és a betegségkereső, illetve a fekvőbeteg-ellátásról is sok információt kaphatnak a látogatók.

Az applikáció offline módban, internetes kapcsolat nélkül is működik. A telefonos alkalmazás és az új weblapok a Debreceni Egyetem két egészségügyi szolgáltatójánál évente több mint egy millió orvos-beteg találkozáshoz nyújthatnak hasznos információkat.

 

egészségKenézy Kórházapplikáció

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.