Hirdetés

Kedvenc helyünk: a természet

civishir.hu

2019.05.22. 08:43

Kedvenc helyünk: a természet

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Hirdetés

Közeleg a nyár, egyre többen megyünk kirándulni, a Tchibo webáruház heti ajánlata segít, hogy funkcionális, mégis csinos ruhákat és praktikus kiegészítőket találjunk hozzá.

Esős idő esetén a High Performance bevonat és a lezárt varrások révén szélálló, vízhatlan és lélegző női esőkabát igazán jól jön majd, hiszen külső anyaga maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, és környezetbarát ecorepel® impregnálással készült. Az enyhén karcsúsított szabású darab hálós bélésével kellemes viseletet biztosít, kapucnija igény esetén a gallérba rejthető, derékrészén pedig végelzárós húzózsinórral szabályozható a bősége. Elöl kétutas cipzárral záródik, használaton kívül pedig kicsire összehajtható, így a lazac színű esőkabát igazán praktikus, és helytakarékos útitárs lesz kint programokhoz, ha mindenre felkészülten szeretnénk útnak indulni. Még több sportruha itt!

Kempingezéshez jól jöhet egy fényforrás az esti órákra, a meleg, szélmentes idő esetén pedig nincs annál kellemesebb, ha kicsit megmozdul a levegő – mindkét esetben megoldást nyújt a multifunkciós ventilátoros lámpa, amely 2 légáramfokozattal, és 3 fényerősséggel rendelkezik, feltölthető akkumulátorával pedig áramforrás nélkül is használható, akár otthon, a kertben, de távolabb, kempingezés, sátorozás közben is. Hátulján akasztó/támaszték van, amellyel könnyedén rögzíthető a megfelelő pozícióban bármely funkcióját is használjuk épp, emellett egy 5 V-os kimenet is található rajta, így powerbank-ként okostelefonok és egyéb készülékek töltéséhez is használhatjuk!

Elsősorban biciklis túrákhoz, de bevásárláshoz is jól jöhet a kormányra helyezhető kerékpáros kosár, amely egyszerűen, gombnyomásra rögzíthető, és ugyanilyen könnyen le is vehető a kormányról! A rápattintható tartó minden kereskedelmi forgalomban kapható kerékpárra illik, így a könnyű és stabil alumíniumkerettel rendelkező kosár rögzítéséhez minden adott! Szakadásgátló, letörölhető külső anyagból készült, kívül egy nyitott rekesszel, használaton kívül pedig helytakarékosan összehajtható!

A kerékpáros- és oldaltáska többféleképpen is használható darab, hiszen nevéből adódóan a biciklin is használhatjuk, de oldaltáskaként is viselhetjük: a kerékpáros használat esetén a csomagtartóra rögzíthető egyszerűen, néhány mozdulattal, hosszú pántjával pedig oldaltáskaként is kihasználhatjuk a rengeteg tárolóhelyet. A főrekesz kétutas cipzárral zárható, emellett számos egyéb praktikus rekesz és két oldalsó, valamint két első zseb is található rajta. A strapabíró külső anyagot a benne található esővédő huzattal befedve akár rossz idő esetén is nyugodtan használhatjuk úgy, hogy ne kelljen aggódnunk a benne lévő holmik miatt.

Ha biciklivel indulunk útra, akkor biztosan hasznos segítséget nyújt a telefontartó kerékpárra, amellyel szem előtt tarthatjuk telefonunkat, így biztos nem tévedünk majd el! A tartó a kereskedelmi forgalomban kapható, 14-30 mm átmérőjű kormányokra rögzíthető, benne pedig elhelyezhető valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható, 55-80 mm széles okostelefon, akár tokban, akár anélkül használjuk őket. A 360 fokban elfordítható gömbcsukló optimális látószöget, a párnázás pedig megbízható védelmet biztosít, miközben a kiegészítő szilikonpántok extra erős tartást és biztonságot nyújtanak.

Tchibo

Szóljon hozzá!

Hirdetés