Hirdetés

Ezekről a debreceni családokról sokan példát vehetnének

2019.05.28. 14:16

Ezekről a debreceni családokról sokan példát vehetnének
Berki krisztián olimpiai bajnok és családja is próbára tette tudását (Fotó: police.hu)

A közlekedésbiztonságra nevelést nem lehet elég korán kezdeni.

Hirdetés

Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetével közösen rendezte meg a Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét a Debrecen Drive autó és járműipari seregszemlén.

A megmérettetésen – ahol korosztályokra szabott elméleti és gyakorlati feladatokat kellett teljesíteni – 84 család vett részt. A családtagok a verseny elején közösen KRESZ és elsősegélynyújtási feladatokat oldottak meg. A felnőttek a közúti forgalomban mutatták meg tudásukat, míg a gyerekek kerékpáros pályán hajtottak végre ügyességi feladatokat.

A dobogósok csoportképe   (Fotó: police.hu)
 

A versenyen a legeredményesebbnek a debreceni Géczi család bizonyult, így ők képviselik megyénket a közlekedésbiztonsági vetélkedő országos döntőjén. A második helyen a Nagy család, míg a harmadik helyen a Mándy család végzett.

Az első három helyezett családot a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Debrecen Autóház értékes ajándékokkal jutalmazta.

Az iskolák versenyében a debreceni Huszár Gál Gimnázium, Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda győzedelmeskedett, ahonnan összesen 17 család vett részt a versenyen.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.