Hirdetés

Több ezer négyzetméter lángolt Hajdú-Biharban

civishir.hu

2019.04.20. 08:32

Több ezer négyzetméter lángolt Hajdú-Biharban

Hosszúpályiba és Esztárba is vonultak a tűzoltók.

Hirdetés

Hirdetés

Pénteken is sok helyre vonultak az egységek szabadtéri tüzekhez: Püspökladány belterületén, az Orsolya parton keletkezett tűz, ahová a város hivatásos tűzoltói vonultak. Hosszúpályiban, a Homoktelepen fiatal erdő aljnövényzete égett közel kilencezer négyzetméteren. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Esztárban, a Kossuth utcában az árokparton háromszáz négyzetméteres terület égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a tüzet. Nyírmihálydiban, a Földvár utca végében ötezer négyzetméteren égett foltokban az akácerdő aljnövényzete. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos egységet riasztották. A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Nyíradony-Tamásipusztán is tűz volt április 19-én, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak. Háromszáz négyzetméteren égett a gaz, amelyet egy vízsugárral oltottak el.

Hajdúszovát és Ebes között egy személygépkocsi péntek hajnalban az árokba hajtott és a tetején állt meg. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik átvizsgálták a járművet majd áramtalanították azt. Az autó vezetője nem sérült meg.

Debrecenben, a Pesti utca és Kishegyesi út kereszteződésében két autó ütközött össze április 19-én hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanításra avatkoztak be, a mentőszolgálat pedig egy embert kórházba szállított.

Árokba csapódott egy személygépkocsi Nyírlugoson, a Debreceni úton délután. A nyírbátori és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez. A tűzoltók kiérkezése előtt az autó két utasát az ott lévők kiemelték a járműből. Az egységek az autót átvizsgálták, a mentőszolgálat a két sérültet kórházba szállította.

tűzHajdú-Bihar

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.