Álmodja meg otthonát a debreceni Főnix Csarnokban!

civishir.hu

2019.04.02. 15:26

Álmodja meg otthonát a debreceni Főnix Csarnokban!
Vaszkó László, a kiállítás igazgatója ismerteti a részleteket. (Fotó: Cívishír)

Szakkiállítást rendeznek.

Hirdetés

  • Időpont

    2019.04.12. 13:00

  • Helyszín

    HAJDÚÉP és ENERGOexpo a Főnix Csarnokban

  • Jegyár

    500 forint

A HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállításon előtérbe kerül az elegancia, a kényelem, a megbízhatóság, az innováció, a minőségi termékek és a jó árak – hangzott el az április 2-i sajtótájékoztatón.

A Főnix Csarnokban közel 60 kiállító várja az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodó kis- és nagycsaládosokat április 12-14. között.

– Idén nemcsak a lakberendezés és építőipar teljes területét fedjük le, hanem olyan alternatív energetikai kuriózumokkal is készülnek a szervezők, amelyek a leghatásosabb és legtakarékosabb megoldásokat nyújtják. A kiállítók prémium kategóriás termékekkel és a helyszínen elérhető óriási árkedvezményekkel várják a látogatókat – mondta Vaszkó László, a kiállítás igazgatója.

Legfrissebb trendek, legjobb minőség

Legyen szó szőnyegről, párnáról, konyhai vagy fürdőszobai eszközökről, dekorelemről, azt az expón biztosan megtalálja. Bármilyen épülethez és stílusirányzathoz megfelelő megoldást kínálnak a kiállítók. A kiállításon a fal- és mennyezetfűtés-hűtés előnyeit is megismertetik az érdeklődőkkel. A Hajdúépen olyan építőipari alap- és segédanyagokat, félkésztermékeket ismerhetnek meg, melyek magán és üzleti célokra is felhasználhatók. A kiállítás kitűnő helyszín új kapcsolatok kialakítására, kapcsolatápolásra, hiszen a legtöbb standnál személyesen találkozhatnak a cégvezetővel, aki jártas a szakmai jellegű kérdésekben.

Halász Zoltán

Halász Zoltán, a Tüzépker Kft. kereskedelmi vezetője tudatta, a szakkiállításon a leghatékonyabb videó- és riasztóberendezésekkel is találkozhatnak, de az árnyékolók, kerti bútorok, kültéri termékek széles választékát is megismerhetik a látogatók. Az érdeklődők kerttervezési tanácsokat is kérhetnek a legmodernebb kertészeti termékekkel, kertberendezési tárgyakkal, anyagokkal kapcsolatban.

Az expón napelemrendszerek széles választékával, alternatív hajtású járművekkel, hőkamerás mérőberendezésekkel várják az alternatív megoldásokat kereső látogatókat. A BMW, az Audi, a Renault és a Volkswagen képviselői bemutatják a jövő elektromos autós technológiáit.

Nyitva tartás:
Péntek: 13-18 óráig
Szombat: 10-18 óráig
Vasárnap: 10-17 óráig
www.hajduep.hu, www.energoexpo.hu
DebrecenHAJDÚÉPENERGOexposzakkiállítás

Szóljon hozzá!

Hirdetés