Hirdetés

Debrecenbe jöhet az idei Civil Díj

civishir.hu

2019.03.27. 11:03

Debrecenbe jöhet az idei Civil Díj
Illusztráció: MedveMatek

Április 15-én éjfélig lehet szavazni

Hirdetés

Hirdetés

Elindult a Civil Díj 2019 közönségszavazása, hamarosan kiderül, kik az év legsikeresebb civil szervezetei. Te kiben hiszel?

A Civil Díjról

A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány a Civil Díj program keretében olyan kezdeményezéseket, programokat díjaz, amelyek

újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.

Fontos szempont, hogy széles közönség számára is ismertebbé váljon a civilek tevékenysége, munkájuknak össztársadalmi hatása.  A díj negyedik alkalommal kerül kiosztásra, a szakmai zsűri minden évben több kategóriában ítéli oda az elismeréseket.

Közel 120 pályázat érkezett az idei Civil Díjra, közülük került ki a 31 döntős szervezet. Izgalmasabbnál izgalmasabb projektek. Számos kiemelkedő program és akció valósult meg, és mind civil kezdeményezéssel. Most egy szavazattal bárki részese lehet, hogy válasszon az év legsikeresebb, legjobb civil projektjei közül. A döntőbe jutott szervezetekre április 15. éjfélig lehet szavazni.

A legtöbb szavazatot elért szervezet kapja a Civil Díj közönségdíját.

Döntős debreceniek

A MATEMATIKA ÖSSZEKÖT EGYESÜLET
A Medve Matek tehetséggondozó program célja az, hogy lebontsa a matematikatanulással kapcsolatos negatív társadalmi attitűdöt. Olyan programokat szervezünk, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt megtapasztalhatják a matek játékos, vonzó és közösségteremtő oldalát. Szabadtéri versenyeinken, táborainkban, élménynapjainkon évről évre több mint tizenkétezer lelkes résztvevő fordul meg. Jelmondatunk: „Közösségi élménnyé tesszük a matekot!”

DEBRECENI REGIONÁLIS KÖZLEKEDÉSI EGYESÜLET
Tíz éve kitartóan azért dolgozunk, hogy Debrecenben, hazánk második legnagyobb városában jobb legyen a közösségi közlekedés. Gyorsabban, kényelmesebben és biztonságosabban lehessen eljutni egyik helyről a másikra. Olyan dolgokat teszünk, ami mások szerint lehetetlen. Például sokáig azért nem jártak éjszaka autóbuszok, mert azt mondták, úgysem lennének rajta utasok. Mi erről “nem tudtunk”. Ezért tavaly léptünk egy merészet: kísérleti jelleggel közlekedtettünk éjszakai autóbusz-járatokat. Az eredménye pedig az lett, hogy a buszok immár az éjszakai órákban is közlekednek – méghozzá utasokkal.

SZAVAZÁS IDE KATTINTVA

DERKECivil DíjMedveMatek

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.