Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azt híresztelik, hogy fontos ember áll be a Fideszhez

| 2019. 03. 25. | 18:30:00
Hajdúszoboszlón beindult a választási harc. Czeglédi Gyula cáfol és szerinte nem időszerű az önkormányzati választásról beszélni.
Azt híresztelik, hogy fontos ember áll be a Fideszhez
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Cáfolja a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula, hogy „bejelentkezett” a Fidesz polgármesterjelöltjének, miként azt az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület állítja.

Az egyesület 7 főt delegál a 12 fős hajdúszoboszlói önkormányzatot irányító képviselő-testületbe, amelyet a szintén Összefogás-párti Sóvágó László vezet, aki polgármesterként rendszeresen fogalmaz kritikusan a Fideszről. Ezért az utóbbi években már kifejezetten ellenséges a kormánypárt és az egykori MDF-politikus viszonya, miközben Sóvágó presztizsét mutatja, hogy immár 1994 óta irányítja a legnépszerűbb vidéki üdülővárost.

A hajdú-bihari Fideszben sokan pezsgőt bontanának, ha az idei ősszel sikerülne megnyerni a polgármester-választást Hajdúszoboszlón, de legalábbis erőfölényhez jutni a képviselő-testületben. A felek közötti csata az utóbbi időben már a közösségi médiában is dúl, ennek egyik epizódja a mostani két közlés.

Az Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület a Facebook-oldalán azt írta, a gyógyfürdő vezetője lehet Sóvágó kihívója, ezt „megbízható információkra” alapozzák, hozzátéve, a „Fidesz még nem döntött”. Sajnálják, hogy jövőjét nem a fürdő vezetőjeként képzeli el – tették hozzá, utalva arra is, hogy indulása és alulmaradása esetén a fürdő igazgatásáról is lemondhat.

Magát az érintettet a Cívishír kereste a nap folyamán, aztán Czeglédi Gyula közleményt adott ki. Ebben leszögezte, ő egyetlen pártot sem keresett meg, ellenben őt több hajdúszoboszlói szervezet kapacitálja indulásra.

– Ezt a döntést jelenleg nem tartom aktuálisnak. Felelős vezetőként a Hungarospa menedzsmentjével együtt a turisztikai főszezon zavartalan lebonyolítására és a folyamatban lévő két nagy fürdőfejlesztési projekt elindítására koncentrálok – jelentette ki.

Az Összefogás azt is lebegtette (sajnálatosnak nevezve), miszerint Czeglédi polgármesterré választása esetén „közreműködhet a fürdő Fidesz-közeli személyekhez történő átjátszásában”. Ezt ő „a leghatározottabban” kikérte magának. – Visszautasítom, hogy bárki azzal gyanúsítson, hogy én a fürdőt bármilyen minőségemben, bárki számára kijátszani, vagy átjátszani szeretném. Én még emlékszem arra képviselőként, hogy a 90-es évek közepén kik voltak azok, akik megszavazták és támogatták volna a fürdő szétszedését és egyes üzletágainak magántulajdonba adását. Az, hogy a fürdő ma ebben a formában egyben maradva a város tulajdonát képezi, az én és az akkor velem együtt többséget alkotó képviselőtársaim, valamint a cég jogászának, Zajdó Zsolt kiállásának és szakszerű munkájának köszönhető – részletezte.

Megjegyezte, az elmúlt 24 évben bizonyított már annyit, hogy a bal- és jobboldali kormányok, valamint korábban a város vezetése is elismerje.

RaL

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Földimogyoró lehet benne.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.