Hirdetés

Hirdetés

Ittasan okozott halálos balesetet a 471-esen

civishir.hu

2019.02.05. 13:19

Ittasan okozott halálos balesetet a 471-esen

A bocskaikerti férfit ügyész elé állítják.

Hirdetés

Hirdetés

A 471-es számú úton 2018. január 19-én 5 óra 30 perc körül egy férfi az általa vezetett BMW típusú személygépkocsival Hajdúsámson felől Debrecen irányába közlekedett. A megalapozott gyanú szerint a sofőr járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a Külső Sámsoni út és a Salakos utca kereszteződésénél áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Suzuki típusú személyautóval.

A baleset során a Suzukit vezető 28 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsit vezető 39 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrök a baleset körülményeinek vizsgálatába orvos szakértőt is bevontak. Az igazságügyi vélemény szerint a BMW sofőrje úgy vezette gépkocsiját a baleset időpontjában, hogy szervezetében szeszes ital fogyasztásából származó alkohol volt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a bocskaikerti lakossal szemben.

A rendőrök a vizsgálati szakaszban elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket és az iratokat átadták az ügyészségnek.
halálos balesetDebrecenHajdúsámson471-es út

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.