Hirdetés

Lopott traktorral ment Berettyóújfaluba sörért

civishir.hu

2019.01.09. 08:21

Lopott traktorral ment Berettyóújfaluba sörért

A szükség nagy úr.

Hirdetés

Hirdetés

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a munkáltatója engedélye nélkül vitte el a tanyán lévő traktort azért, hogy Berettyóújfaluban szeszes italt vásároljon

A vádlott 2018 májusától dolgozott a sértett alkalmazásában juhászként Berettyóújfalu közelében, egy tanyán. A sértett a tanyán tartotta az ottani munkavégzéshez szükséges traktort, ott rendelkezésre állt annak az indítókulcsa is, azonban a vádlott azt nem vezethette, mivel vezetői engedélye sem volt.

2018. május 27-én a nap folyamán a vádlott nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd a sértett távollétében elvette a traktor indítókulcsát és

a járművel a tanyáról Berettyóújfaluba ment, hogy az egyik áruházban sört vegyen magának.

Az áruház parkolójában a vádlott rendőri igazoltatására került sor, melynek keretében megállapították, hogy a férfi erősen ittas állapotban volt.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és végleges hatályú közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabását indítványozta.
BerettyóújfaluNyíracsád

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.