civishir.hu
2018.12.14. 11:43
Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt Bryn Watkinsszal!
Ha Tiszacsege nevét halljuk, rögtön az ízletes korhely halászlére gondolunk.
Az angol fiatal „önkéntes”, Bryn Watkins is hallott erről és a Halászcsárdában megleste, hogyan is készül ez az ízletes étek.
Előtte pedig egy igazi különlegességet, haltepertőt készített pontyból. Ha már Tiszacsegére látogatott, közelebbről is megismerkedett a helyi látnivalókkal, természeti és kulturális értékekkel.
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)