Hirdetés

Hirdetés

Közben a Campus VIP-jében…

unideb.hu

2018.07.20. 15:32

Közben a Campus VIP-jében…
Papp László, Debrecen polgármestere, Szilvássy Zoltán rektor és Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fotók: Ásztai Csaba)

50 millióval megtámogatta az állam a fesztivált.

Hirdetés

Hirdetés

Különleges estét szerveznek hátrányos helyzetű gyermekeknek, akik sztárvendégek kíséretében látogathatnak el a Nagyerdei Kultúrparkba szeptemberben. Mindezt a Dream Night jótékonysági kezdeményezés jegyében vásárolt támogatói jegyek árából válthatják valóra – mondta a Campus Fesztivál hivatalos megnyitóján Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató, míg Páll László műszaki igazgató többek között a Campus közlekedési rendszerének átszervezéséről szólt, így az új, Ady Endre úti főbejáratról, a nagyszínpadokhoz vezető gyorssávról, valamint a Víztorony baloldalán lévő kijáratról.

Szilvássy Zoltán rektor (Debreceni Egyetem) hangsúlyozta: itt valaki akár államtitkár, akár képviselő, akár polgármester, száz százalékban fesztiválozó, ugyanúgy mint a tinédzserek és a többi látogató. – Ezzel a sajátos és felemelő egyenlőséggel a szívünkben élvezzük a csodálatos környezetnek és koncertsorozatnak a lehetőségeit – fogalmazott.

Illés Boglárka, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára emlékeztetett: a magyar állam 50 millió forinttal támogatta az idei Campust.

(A videón Bács Zoltán egyetemi kancellár, Kósa Lajos országgyűlési képviselő is megszólal.)

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.