Hirdetés

Hetek óta szívatják a debreceni autósokat – reagált a városháza

civishir.hu

2018.06.10. 11:22

Hetek óta szívatják a debreceni autósokat – reagált a városháza
(Fotók: Magánarchívum)

Olvasói levél egy irritáló problémáról.

Hirdetés

Hirdetés

Tisztelt Szerkesztőség!

A Nyugati utca Széchenyi utca felé kanyarodó két sávjából a belső sávot hetek óta nem lehet normálisan igénybe venni egy csatornaszem körbekerítése miatt, ebből adódóan különösen a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban óriási dugók alakulnak ki. Hogy az állandó baleseti kockázatrot ne is említsem!

Hogy a városüzemeltetési osztályon mi lehet fontosabb annál, hogy egy ilyen forgalmas kereszteződésben akadálymentes legyen a közlekedés, nem tudom. Nyilván körbekeríteni, és a hűtött irodákban nyugodtan kávézgatni sokkal könnyebb. Bár lehet, hogy a szerencsételen csatornaszem csak egyszerűen kimaradt a városháza által szajkózott Új Főnix Tervből...

Horváth G. (név és cím a szerkesztőségben)

Pár napon belül rendezik

2018. június elsején zárták le a Debreceni Vízmű Zrt munkatársai a Nyugati és a Széchenyi utca kereszteződésében lévő területet, mert a szennyvízhálózat tisztítóaknájának aknafedlapja és az ahhoz kapcsolódó idom a nagy közúti terhelés miatt összetört – reagált június 10-én a debreceni polgármesteri hivatal. Mint írják, a hibás elem helyére egy, a korábbinál nagyobb teherbírású aknafedlapot építettek be. A munkát 2018. június 8-án, pénteken befejezték. Az aknafedlap körüli terület visszaaszfaltozása után, a jövő hét elején a kérdéses szakaszt visszaadják a forgalomnak.
 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.