Hirdetés

Kósa Lajos elárulta a következő miniszterelnök nevét

Cívishír

2018.04.09. 00:56

Kósa Lajos elárulta a következő miniszterelnök nevét
Papp László debreceni polgármester mellett Tasó László, Pósán László és Kósa Lajos (mindannyian Fidesz–KDNP) (Fotó: Facebook / Pósán László)

A tisztánlátást elfedő kakofóniáról is említést tett Debrecenben.

Hirdetés

– A nagyon magas választási részvétel azt bizonyítja, hogy az embereket érdekli az ország sorsa. Az ország politikai térképe pedig azt, hogy meg akarják védeni a hazájukat. Nincsen más dolgunk, mint hogy a választókkal összefogva, megvédjük az országot – jelentette ki Kósa Lajos vasárnap késő este a Fidesz debreceni eredményváróján. Az esemény nem volt nyilvános, csak a „baráti” médiumokat hívták meg.
A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős miniszter a debreceni 1. számú országgyűlési választókerületben diadalmaskodott, ahogy 1998 óta folyamatosan. Pósán Lászlóval, a 2., és Tasó Lászlóval, a 3. számú választókerületi győztessel álltak a Belvárosi Közösségi Ház pódiumára a voksok 70 százalékos feldolgozottságánál.

A Belvárosi Közösség Ház eredményváróján (Fotó: Facebook / Papp László)

– Senkinek, semmilyen kétsége nem férhet a magyar parlament Fidesz–KDNP többségének legitimiációjához – utalt a rendkívül erős választói felhatalmazásra Kósa Lajos, hozzátéve, ami persze senkit nem lepett meg, hogy bizonyosan Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnököt kérik fel a következő kormány megalakítására.

– Az első köszönet a választóké. Őszintén mondom, le a kalappal a józanságuk előtt. Az a kakofónia, ami kampány néven futott az elmúlt időszakban, tényleg nem segítette a tisztánlátást – folytatta, hangsúlyozva: „Magyarország nekünk fontos, a mi keresztény civilizációnk nekünk fontos. Helyettünk senki nem fogja megvédeni”.

– Biztos mindent megteszünk azért, hogy úgy emlékezzetek vissza erre az időszakra, hogy megérte. Megszolgáljuk a bizalmat – zárta mondandóját Kósa Lajos.

RaL

Szóljon hozzá!

Hirdetés