Hirdetés

Kósázott egyet a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke is

2018.03.26. 16:56

Kósázott egyet a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke is
Gurmai Zita és Molnár Zsolt Debrecenben (Fotó: mszp)

A debreceni Fidesz csak Gurmai Zitára reagált.

Hirdetés

Hirdetés

Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke és Gurmai Zita, az MSZP országos elnökségi tagja közös sajtótájékoztatót tartott Debrecenben.

Gurmai Zita elmondta: a múlt héten büntetőfeljelentést tett „Kósa 1300 milliárdos vagyonkezelése ügyében”. Az MSZP országos elnökségi tagja a hétfői hírre reagálva felszólította Kósa munkatársát, Orendi Mihályt, hogy tisztázza: miért írtak az ő nevére is 800 milliót Kósa Lajos felesége és édesanyja mellett. Orendi Mihály egyébként a Kósa Lajos vezette korcsolyaszövetség ügyvezető igazgatója. Orbán Viktort is jól ismeri, nemrég a Parlamentben nemrég közös képük is készült. 

Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke bejelentette: már elküldte hivatalos kérdéseit és választ vár a NAV-tól, a Magyar Nemzeti Banktól és valamennyi titkosszolgálattól arról, hogy mi az igazság az 1300 milliárdos Kósa-botrányban. 

A debreceni Fidesz közleményben reagált az elhangzottakra. Szerintük Gurmai ismét bemutatta, hogy ő itt csak egy turista.

Ha éppen erre téved, akkor felelőtlenül hergeli a debrecenieket, pozitív dolgokat, jövőbe mutatást még soha nem hallottunk tőle! Azt hiszi, hogy a sok hazugsága mögött nem vesszük észre, hogy ezzel csak a pártjának a valós szándékát kívánja leplezni, hogy a főnöke, Karácsony Gergely, már Brüsszelben tárgyal a migránsok betelepítéséről. Mi, debreceniek már megtapasztaltuk, hogy milyen egy migránsokkal teli tábor és nem kívánjuk újra átélni.

– olvasható a Fidesz debreceni szervezetének közleményében.

Gurmai Zita, akit a jobbikos Herpergel Róbert felszólított, hogy lépjen vissza a javára, kedden újabb sajtótájékoztatót tart Hol a lé, Lajos? címmel, majd részt vesz az utcafórumon Debrecenben.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.