Hirdetés

Kósa Lajos: Reszkessetek, mert jövünk!

2018.03.02. 15:32

Kósa Lajos: Reszkessetek, mert jövünk!
Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Kósa Lajos a nyíregyházi jégpálya avatásán (Fotó: Szabolcsihír)

Végre jégen is összejöhet a Debrecen-Nyíregyháza meccs.

Hirdetés

Átadták Nyíregyháza új, mintegy 500 millió forintból felépített fedett jégpályáját pénteken. Az első jelképes köröket Tóth Ivett műkorcsolyázó, phjongcshangi olimpikon tette meg a vadonatúj jégen. A sportoló a téli olimpián látott rövidprogramját mutatta be a közönségnek. Jégre lépett az aranyérmet szerzett férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltó ötödik tagja, Oláh Bence is, majd birtokba vette a pályát a Szabolcsi Jégsport Egyesület Szabolcsi Sólymok jégkorongcsapata is.

Nagyon örülök, mert alig vártam már, hogy végre Nyíregyházán is legyen egy pálya és ne csak a futballban, hanem a jégkorongban is legyen már végre egy rendes Debrecen-Nyíregyháza meccs, úgyhogy kedves Nyíregyháza, reszkessetek, mert jövünk!

- fogalmazott az ünnepségen Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke, akinek szavait derültség követte.

A politikus ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy hangulatos meccseket fog játszani a két szomszédvár, és - mint mondta - "aki egyszer ráérez a jégkorong ízére, az már a focimeccsen csak unatkozni fog".

nyíregyházajégpálya

Hirdetés

Hirdetés

.