Hirdetés

Emelj magasba egy gyereket! - családi wellness hétvégét nyerhetsz

2018.03.07. 17:26

Emelj magasba egy gyereket! - családi wellness hétvégét nyerhetsz
Balról: Gábor-Tóth Ildikó, Széles Diána és Engler Ágnes (fotó: FŐNIX - Kommunikáció és PR)

Egy világrekord-kísérlet is része a vasárnapi családi bulinak Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

  • Időpont

    2018.03.11. 09:30

  • Helyszín

    Emelj magasba egy gyereket!, Kölcsey Központ

  • Jegyár

    Ingyenes!

A debreceni Kölcsey Központ az egyik kiemelt vidéki helyszíne lett az országos családi napnak.

Debrecenben, már az advent idején elkezdődött a Családok éve, mivel ebben az időszakban is a programok elsősorban a családokat szólították meg. Ez a rendezőelv azonban nemcsak erre az időszakra volt érvényes, hanem évről-évre törekszenek a város kulturális intézményei arra, hogy a debreceni családok kerüljenek a programok fókuszába

- hangsúlyozta Széles Diána, Debrecen alpolgármestere a március 11-is rendezvény sajtótájékoztatóján.

Engler Ágnes, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom debreceni vezetője elmondta, hogy a szervezők azt szeretnék, ha minél több család eljönne és megmutatná, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. A programsorozatnak része egy világrekord-kísérlet is, amelyen bárki részt vehet, ha előzetesen regisztrál a www.haromkiralyfi.hu oldalon. A felajánlások jóvoltából akár egy családi wellness hétvégét is lehet nyerni.

Vasárnap délelőtt 11 órakor az ország több pontján emelik fel a szülők kisgyermekeiket, amellyel egyrészt szeretnék beállítani az egyszerre felemelt gyerekek világrekordját,

másrészt pedig ezzel az akcióval felhívni a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. Bejelentette, hogy az esemény fővédnökei Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.

Gábor-Tóth Ildikó kulturális menedzser kiemelte, hogy már vasárnap kora délelőtt örömteli és színes programsorozat várja az érdeklődőket a Kölcsey Központban. Többek között 9.30-tól fellépnek az ORT-IKI Báb- és Utcaszínház gólyalábasai, de lesz Ringató foglalkozás kisgyerekes családoknak és koncertet ad Eszter-lánc mesezenekar. A 11 órakor kezdődő rekordkísérlet után pedig Szemerey László Samy bűvészműsora szórakoztatja a fiatalokat és időseket egyaránt.

A szervezők a rendezvény teljes ideje alatt a körfolyosón kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és különféle játékokkal várják a családokat.

A belépés ingyenes.

DebrecenCsaládok Évevilágrekord-kísérlet

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.