Hirdetés

Hirdetés

Bringafeszt a belvárosban, ha már kitavaszodott...

2018.03.14. 12:32

Bringafeszt a belvárosban, ha már kitavaszodott...

Nagy bulival vezetik fel a szezont Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

  • Időpont

    2018.03.31. 10:00

  • Helyszín

    Bringafeszt Debrecenben

  • Jegyár

    Ingyenes

Debrecenben első alkalommal rendezik meg a Bringafesztet, a kerékpárosok szezonindító buliját.

A rossz időre való tekintettel a tervezett időpontról a programot áthelyezték március 31-re.

10 órától a Kossuth térre várják a szervezők a bringásokat, ahol rengeteg látványos kerékpáros program és kipróbálható bringás aktivitás várja az érdeklődőket.

A Bringafeszt több ezer bringást megmozgató eleme a 14:30-től induló hagyományos Városkerülés, amelyen egy egészen rövid, 4 km-es távon, Debrecenen belül, teljes rendőri biztosítás mellett tekerhetnek a résztvevők.

10:00-tól rendezik meg az általános iskolák közötti versenyt, melyre minden általánosiskolából várják a jelentkezőket. Regisztrálni a helyszínen lehet, a legeredményesebb iskola pedig egy 50 000 Ft-os Hervis vásárlási utalvánnyal lehet gazdagabb.

A Városkerülőknek és a Bringafesztre kilátogatóknak egész nap látványos, és izgalmas, praktikus  programot nyújt triál bemutatójával a Gabitrál csapata, a BMX bemutató, a HERVIS bringakiállítás és szerviz sátor. A gyerekekkel érkezőket lufibohóc, ugrálóvár, arcfestés, junior bringapálya, a felnőtteket goldsprint párosverseny, ügyességi pálya várja.

Az esemény a Városkerülés befutóját követően 16:30 körül a több százezer forint össznyereményű tombolasorsolással zárul, melyen minden kerékpáros automatikusan részt vesz, mindössze a regisztrációs sátorban kell bejelentkeznie. A tombolán a fődíj 2x50 000 Ft értékű vásárlási utalvány, ill. rengetek praktikus bringás apróság vihető el.

A Bringafeszt részletes programjait a www.JoBringa.hu-n és a Bringafeszt Facebook oldalán találhatják meg az érdeklődők.
 

 

kerékpárbicikliközlekedésbringafeszt

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.