Hirdetés

Hirdetés

Budapesten indul a hajdú-bihari MSZP-s

2018.01.10. 11:05

Budapesten indul a hajdú-bihari MSZP-s
Bangóné Borbély Ildikó (Fotó: mti)

Bangóné Németh Szilárddal küzd meg.

Hirdetés

Hirdetés

Az MSZP úgy döntött, hogy Bangóné Borbély Ildikót elindítja Csepelen, így két ellenzéki jelölt száll versenybe a fideszes Németh Szilárd ellenében - számolt be az InfoRádió.

Budai Bernadett, a szocialista párt szóvivője azt mondta: felajánlották az Együtt jelöltjének, Szabó Szabolcsnak az MSZP támogatását, ő azonban ezt visszautasította. Ezután döntöttek úgy, hogy saját jelöltet indítanak.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke ugyanakkor azt mondta, hogy a szocialisták azt akarták, hogy Szabó Szabolcs ne az Együtt, hanem az MSZP színeiben induljon a választáson. Ezért utasították vissza az ajánlatot. Az Együtt ragaszkodik ahhoz, hogy Szabó Szabolcsot indítsa Csepelen és ennek érdekében más körzetekben hajlandó visszalépni a szocialista jelölt javára - mondta az InfoRádiónak a párt választmányi elnöke.

Bangóné Borbély Ildikó 2003-ban lépett be a Magyar Szocialista Pártba, előbb a megyei választmány tagja, majd 2008-ben a nádudvari szervezet elnöke volt, 2010-ben a megyei elnökség tagjává választották. A 2010-es önkormányzati választásokon a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés tagja lett. 2011-ben a püspökladányi időközi országgyűlési választásokon az MSZP jelöltje volt, mindegyik választáson harmadik helyen végzett a fideszes Bodó Sándor, illetve a Jobbik jelöltje mögött. 2012-ben az Országos Elnökség és a Választmány tagjává választották. 2014-ben országos listáról jutott be a parlamentbe.
MSZPBangóné

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.