Hirdetés

Hirdetés

A Mihály-napi vásár következik, lezárják a fél várost

2017.10.03. 16:53

A Mihály-napi vásár következik, lezárják a fél várost
(Fotók: Cívishír)

Ideiglenes forgalmi rend lép életbe Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

A debreceni őszi nagyvásár (Mihály-napi vásár) zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalmi rend lép életbe a debreceni önkormányzat kezelésében lévő alábbi útszakaszokon: 2017. október 6-án – pénteken – 17.30 órától 2017. október 9-én – hétfőn – 05.00 óráig a Bolyai utcának a Böszörményi út és Jerikó utca közötti, a Békéssy Béla utcának a Böszörményi út és Görgey utca közötti, valamint az Akadémia utcának a Böszörményi út és Kertváros utca közötti szakaszán minden gépjármű forgalma és várakozása tilos lesz! A fenti útszakaszokról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra terelik.

2017. október 5-én – csütörtökön – 18.00 órától 2017. október 9-én – hétfőn – 05.00 óráig a Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalon minden gépjármű várakozása tilos lesz! A Böszörményi út melletti kerékpárútnak a Békéssy Béla utca – Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpáros forgalom tilos! A Böszörményi út melletti szervizút, a Böszörményi út 71. és az Ötvenhatosok tere 1-3. közötti szakaszán és az Aldi áruház mögötti parkolóban minden gépjármű forgalma és várakozása tilos!

A Böszörményi útnak a tavaszi nagyvásár területe által érintett, Füredi út és Doberdó utca közötti szakasza forgalmának korlátozására a Magyar Közút Zrt. által kiadott hozzájárulás alapján kerül majd sor. A korlátozások helyi és helyközi autóbuszjáratok vonalait is érintik. Az ez utóbbiakkal kapcsolatos változásokról a közlekedési társaságok tájékoztatják az utazókat.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.