Hirdetés

Ajándék a debreceni autósoknak: több a fizetős parkoló, de olcsóbb

2016.12.27. 10:07

Ajándék a debreceni autósoknak: több a fizetős parkoló, de olcsóbb

A lakossági bérlet árát megfelezik.

Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben újabb területeket vont be a város a díjfizetéses parkoló övezetekbe. Az idén 5436 fizető várakozóhelyet üzemeltetett a DV Parking Kft. melyből a mélygarázsokban összesen 755 darab található. 2017. január 1-től az I. számú fizető övezet kilenc újabb utcával bővül. Ezzel egy időben felére csökken a lakossági bérletek ára.

A 12 ezer forintos éves lakossági bérlet árát 2017. január elsejétől, a DV Parking Kft. javaslatára felére csökkentette a város.

A debreceniek így, az éves lakossági bérlet vásárlása esetén havi ötszáz forintért parkolhatnak a lakásuk melletti fizető várakozóhelyen. A féléves lakossági bérlet ára négyezerre, a negyedévesé pedig kétezer forintra csökkent. A kedvezményes lakossági bérletet háztartásonként egy autóra lehet igénybe venni.

2017. január 1-től újabb kilenc utcát vont be az önkormányzat az I. számú díjfizetési övezetbe az ott élők kérésére.

A bevont területek:

  • Abigél utca (54 db parkolóhely)
  • Csapó utcai szerviz út Pacsirta utca - Berek utca közötti szakasza, és Berek utca Csapó utca - Kígyó utca közötti szakasza (169 db parkolóhely)
  • Egyetem sugárút Honvéd utca és Füredi út közötti szakasza 62 db parkolóhely)
  • Ókút utca (20 db parkolóhely)
  • Őszirózsa köz (16 db parkolóhely)
  • Serház utca (20 db parkolóhely)
  • Sumen utca és szerviz útjai (145 db parkolóhely)
  • Malomköz utca
  • Berek utca

Nappali bérlet a Kölcsey mélygarázsban

A Kölcsey Mélygarázsban az autósok az elmúlt év telén már kedvezményes áron tárolhatták autójukat. „Téli bérletet” idén is vásárolhatnak az autósok, a Kölcsey mélygarázsra vonatkozó kedvezmények viszont tovább bővültek. 2017. január elsejétől a DV Parking bevezeti az úgynevezett nappali bérletet. A kedvezményes szelvény 07-19 óra közötti időszakban lesz használható, és havonta bruttó 7.000 forintba kerül majd. A bérletet a DV Parking ügyfélszolgálatán lehet megvásárolni, mely kizárólag a Kölcsey mélygarázsban vehető igénybe.

Az év végi nyitva tartás

A DV Parking Kft tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az ügyfélszolgálat nyitva tartása az év végi ünnepek miatt módosul. Az év utolsó munkanapján december 30-án, pénteken 13.00 óráig tart nyitva, a következő évben pedig január másodikán nyit ki ismét az ügyfélszolgálat. Az újév első napjaiban hétfőtől csütörtökig 8.00 és 18.00 óra között, január 6-án, pénteken pedig, 16.00 óráig várják az ügyfeleket. 2017 elején hosszabbított, 18.00 óráig tartó nyitva tartás lesz még január 9-én, szombaton és vasárnap pedig továbbra is zárva tartanak.

közlekedésparkolás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.