Hirdetés

A nagy debreceni bringás reggeli – Fotók!

CH

2016.09.22. 08:08

A nagy debreceni bringás reggeli – Fotók!
Debrecenben a bicikli ma már egy újfajta életszemlélet jelképe (Fotók: Cs. Bereczki Attila)

Biciklisek sokan vagyunk, tessék minket komolyan venni!

Hirdetés

Hirdetés

Pazar látványt nyújtott a biciklisek hada a Kossuth téren csütörtökön reggel. Több százan fogadták el ugyanis a Magyar Kerékpárosklub debreceni szervezete meghívását egy finom reggelire.

A debreceni zöldek nem csak ettek-ittak, egyben demonstrálták is az autómentes napon a városlakók és városvezetés felé, hogy ők nem füstölnek senki orra alá, és környezetbarát járművel mennek dolgozni vagy éppen tanulni. Mert a kerékpár nem kizárólag sporteszköz!

Ez a legjobb módja felhívni a figyelmet a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti, baleseti és városképi problémákra, a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére.

Nem csak fiatalok, hanem negyvenesek és ötvenesek beszélgettek csapatba verődve. Egy biztos, aki ott volt, annak jól indult a napja!

A kerékpárosklub debreceni aktivistái előtt le a kalappal, csütörtökön reggel két és fél óra alatt ledolgoztak egy egész gyári műszakra valót, és még glutén- és laktózmentes finomságokról is gondoskodtak az érzékenyek számára.

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.