Hirdetés

A levegő urai Debrecenben!

CH

2016.08.26. 14:36

A levegő urai Debrecenben!

Videójuk nemcsak a csapatot, hanem Magyarországot is népszerűsíti.

Hirdetés

Világhírű fellépője is lesz a szeptember 9. és 11. között, a Kossuth téren megrendezésre kerülő 3x3 U18-as Európa-bajnokságnak. A nemzetközi kosárlabda rendezvényeken, szabadtéri programokon és televíziós műsorokban hatalmas népszerűségre szert tevő Face Teamet az Eb nyitó- és záróünnepségén láthatjuk.

A Face Team Magyarország első akrobatikus kosárlabdacsapata, amely különleges sport-show bemutatókat tart: akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, break tánc szerepel a palettájukon. A 2004-ben alakult csapat 12 tagból áll, és minden esetben a helyhez és az igényekhez igazítják fellépőik számát és a bemutató jellegét. A társulat mára a világ összes kontinensét bejárta és szórakoztatta közönségét.

Új műsorokkal érkezünk Debrecenbe, olyannyira, hogy az egyik produkciónkat Hong Kong után Debrecen láthat először.

– mondta a fellépésről Döbörhegyi Balázs, a csapat menedzsere.

Magyarországon széles körben 2012-ben váltak ismertté, amikor az egyik legismertebb külföldi tehetségkutatóban, a Britain’s Got Talentben az elődöntőig jutottak. A nemzetközi ismertséget Devin Graham, a youtube sztárrendezője koronázta meg, aki Budapesten forgatott a Face Teamről. Ezt a filmet – amely nemcsak a csapatot, hanem hazánkat is népszerűsíti – közel 25 millióan látták már szerte a világban.

A Nemzetközi Freestyle Kosárlabda Szövetség pont a világversenyek alatt edzőtáborozik Debrecenben, amin két csapattag is rész vesz majd. Nyugodtan mondhatom, hogy a világ legjobb labdazsonglőrei lépnek majd fel a cívisvárosban, köztük két Face Team taggal. Hatalmas megtiszteltetés lesz a világ legjobbjaival együtt fellépni, a Nagytemplom előtti tér pedig lenyűgöző hangulatot kölcsönöz majd az előadásoknak

– zárta szavait Döbörhegyi.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés