Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Háznak csapódott egy autó Debrecenben

| 2021. 06. 25. | 10:18:00
A Miklós utcában.
Háznak csapódott egy autó Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy kismacska szorult egy teherautó műszerfala és homloklemeze közé június 24-én délelőtt, ezért az autó vezetője a berettyóújfalui tűzoltólaktanya előtt állt meg segítséget kérni. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével kiszabadították a macskát.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz avar csütörtök délelőtt, valamint hét teherautógumi is lángolt Hosszúpályiban, a Móra Ferenc utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók oltották el a tüzet. Szintén Hosszúpályiban, a Móra Ferenc utcában ezer négyzetméteren égett a száraz avar. A létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Három hektáron égett a szántó és az erdő aljnövényzete Vámospércsen, a Hosszúrét dűlőben. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Nyírábrányban, a Rákóczi utcában száz négyzetméteren száraz avar és gaz égett. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral avatkoztak be.

Délután egy faág okozott gondot Debrecenben, a Bartók Béla utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi erővel eltávolították az ágat.

Egy hektáron égett az avar és a gaz Debrecenben, a Gázgyár utca végében. A hajdúböszörményi és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Árokba hajtott egy autó Nagyhegyes közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást.

Debrecenben, a Miklós utcában egy autó egy lakóépületnek ütközött. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást és a kifolyt olaj felitatását. 

Két autó ütközött össze csütörtök délután Debrecenben, a Puttony utca és a Présház utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták az autókat és áramtalanították azokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.