Hirdetés

Autók az árokban, faágak a földön

Cívishír

2020.02.14. 08:18

Autók az árokban, faágak a földön

Megyeszerte sokszor riasztották a tűzoltókat.

Hirdetés

Számos alkalommal riasztották a tűzoltókat február 13-án is - mint az Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelem szóvivőjének beszámolójából kiderül

Csütörtök reggel Nagyhegyes közelében a 33-as számú főúton egy autó árokba sodródott. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. Az egységek átvizsgálták a járművet, majd a sérültet a mentőszolgálattal közösen kimentették a roncsból.

Hajdúdorog és Hajdúvid között egy autó az árokba csúszott. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű áramtalanítását. Az autó utasai nem sérültek meg.

Hajdúböszörmény és Hajdúvid között is autó csúszott az árokba. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Nádudvaron, a Ladányi utcában egy ötven négyzetméteres fa szerkezetű hullámpala fedésű melléképület égett teljes terjedelmében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak két gépjárműfecskendővel. Az egységek egy-egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Délelőtt Debrecenben, a Kertváros utcában egy veszélyes faág leszakadt, a debreceni tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül távolították el az ágat.

Hulladéktömörítő gép égett egy telephelyen Debrecenben, a Vértesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a tüzet. Jelentős anyagi kár keletkezett.

Délután egy nyolcméteres faág veszélyeztette a gyalogos forgalmat Debrecenben, a Gázvezeték utcában. A faágat eltávolították a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével.

Hajdúdorogon, a Dózsa György utcában egy ötven négyzetméteres melléképület kazánháza és tetőszerkezete égett. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat.
Papp-Kunkli Nóra tű. hadnagy
megyei szóvivő

Szóljon hozzá!

Hirdetés