Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos irodai kiegészítő: a könyökalátét 

| 2022. 08. 17. | 13:12:00
XXX
Hasznos irodai kiegészítő: a könyökalátét 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legyen szó otthoni vagy irodai, asztalnál, általában számítógép előtt történő munkavégzésről, esetleg tanulásról, bizonyos irodai kellékek mindenképpen szükségszerűek, hogy kényelmes körülmények között tudjuk végezni a munkánkat. 

Ilyen hasznos eszközök a tárolók, asztali rendezők, határidőnaplók, lyukasztók vagy éppen a könyökalátétek. A legszerencsésebb, ha olyan áruházat választunk, ahol mindent beszerezhetünk. A BestMarktnál nemcsak számos könyökalátét közül válogathatunk, de a leghasznosabb irodaszerek garmadája vár a vásárlóra. De nézzük ez alkalommal, mire jó a könyökalátét, és milyen kínálatból válogathatunk!

A könyökalátét előnye

Számos hasznos tulajdonsággal bír, ha íróasztalunkra könyökalátétet vásárolunk. A mobil felület egyrészt védi az asztalt a karcolásoktól, esetleges sérülésektől. Másrészről kellően kemény, egyenletes írófelületet biztosít számunkra. Nem mellesleg az alátétek általában vízállóak, így ha véletlenül kiborul a kávé vagy az üdítő, nincs különösebb gond, csak gyorsan töröljük fel.

Az alátétek mérete

A legkisebb alátét mérete 297x420 mm, a legnagyobbé 700x500 mm. A legtöbben általában a 450x660 mm méret mellett döntenek, ez kellő felületet eltakar az asztalon, de általában nem lóg le, tökéletesen illeszkedik. Természetesen asztal függvénye, hogy mekkora alátétre van szükségünk. Ha speciális kivitelt választunk, azt formára is vághatjuk, ha például íves az íróasztalunk.

A tematika

Az alátétek tematikája igen változatos. Ország-, Európa- vagy világtérkép mellett, a nemzetek zászlajait felsorakoztató, vagy éppen a periódusos rendszert bemutató felületet is választhatunk. Az iskolások számára matematika, nyelvtan, történelem vagy biológiai tematikájú alátét is létezik. Akik az egyszerűségre törekednek, azok számára ideális az átlátszó vagy egyszínű alátét, de vannak igazán praktikus megoldások is.

Többfunkciós könyökalátétek

Léteznek olyan könyökalátétek is, melyek a korábban ismertetett funkciók mellett más előnyös tulajdonsággal is bírnak. A több (pl.: 30) oldalas alátétek egy-egy oldala egy heti tervező, melyet saját magunk formálhatunk, alakíthatunk, annak függvényében, hogyan alakul a hetünk. Nemcsak a fontosabb eseményeket, évfordulókat, ünnepeket jegyezhetjük fel az adott héthez, de jegyzeteket is készíthetünk. 

Biztos sokan egyetértenek abban, hogy például telefonálás közelben, amikor éppen le kellene írnunk egy fontos nevet vagy telefonszámot, esetleg időpontot, sosincs a közelünkben jegyzetpapír. Egy írófelületként is funkcionáló könyökalátét megoldás lehet erre a problémára. 

Legyen szó egyszínű, tematikájával tanító jellegű, esetleg jegyzetelésre is alkalmas könyökalátétről, mindenképp hasznos lehet a munkához vagy éppen a tanuláshoz. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.