Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A reptéri parkoló egy kétnapos kiruccanás alatt is védelmet nyújt

| 2022. 08. 10. | 16:26:00
XXX
A reptéri parkoló egy kétnapos kiruccanás alatt is védelmet nyújt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rövid, 1-2 napos repülős utazások. A költségek minimalizálódnak a rövid időtartam miatt, az élmények azonban maximálisan kielégítőek. A reptéri parkoló után kezdetét is veheti a mini kaland!

A reptéri parkoló a nyugodt utazás záloga

Rohanó világunkban gyakran előfordul, hogy csupán két nap szabadságot tudunk engedélyezni magunknak, hiszen annyi a teendő. Egy gyors felfrissülésre ez is elegendő lehet, ha okosan osztjuk be az időnket és kellően tudatosan szervezzük meg az utazást. Ilyenkor az előkészületekre kiemelt figyelmet kell fordítani, mivel ezen múlik a projekt sikere. 

Az előkészületek közé tartozik a csomag tartalmának összeállítása, a legkényelmesebb ruhaneműk kiválasztása, illetve a hátrahagyott értékeink biztonságban való elhelyezése. A gépjárművünket a Reptéri Parkoló Centrum reptéri parkolás szolgáltatásával óvhatjuk meg legkönnyebben. Egy olyan hely, amelyet több kamera és portaszolgálat is őriz, mindig nyugalommal tölt el minket, így a kiruccanás alatt emiatt nem kell aggódnunk. 

Tervezzük meg!

A kezdeti készülődés közé tartozik, hogy meghatározzuk azt, mihez lenne kedvünk. Az időjárás nagyban korlátozza a lehetőségeinket. Hűvösebb időben általában csak egy városnézés jöhet szóba, de előfordulhat az is, hogy egy nevezetes helyszínt, például egy múzeumot látogatunk meg. Gyakran előfordul még, hogy egy egynapos síeléssel elégítik ki az emberek a téli sportok utáni vágyakozásukat. Ha meleg évszakra esik az utazás időpontja, akkor mindenképpen a tengerpart élvez elsőbbséget. Az egész napos strandolásnál és a láblógatásnál nincs is felemelőbb érzés!

Tisztáznunk kell magunkban azt is, hogy hova látogatnánk el szívesen. Mivel egy rövid, kétnapos kirándulásról van szó, nem érdemes távoli úti célt választani, hiszen az utazással töltött idő nem éppen a legeseménydúsabb. Vegyük figyelembe, hogy a reptérre már az indulás előtt 2 órával ki kell érkezni, így egy 2 órás repülőút esetén a teljes időtartam 4 óra hosszú. 

Tippek, trükkök

Meg tudja nyújtani egy kicsit az utazást, ha az éjszakai vagy a hajnali órákban indulunk. Ilyen esetben azokat az órákat töltjük a gépen, amikor még sötét van és a legtöbb hely, illetve szolgáltató is zárva tart. Nem vesztegetünk tehát felesleges időt a repüléssel. Két nap elegendő lehet egy fürdőzős felfrissülésre bármely európai tengerparton. Eltölthetjük ezt az időt városnézéssel Párizsban, Milánóban, Prágában, Rómában vagy Barcelonában, de ha igazán különleges épületeket tekintenénk meg, akkor a vidéki francia kastélyok is jó ötletnek bizonyulnak. 

A lényeg mindig az, hogy gondoskodjunk a nyugodt, stresszmentes utazásról, ehhez pedig nélkülözhetetlen a jó szervezés. Miután az autónkat biztonságba helyeztük a reptéri parkolóban, nincs is más dolgunk, mint felszállni a repülőre a kézipoggyászunkkal, és belevetni magunkat egy rövid, de annál tartalmasabb mini nyaralásba.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.