Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mit kell tudni az online pókerezésről Bitcoinnal?

| 2022. 06. 24. | 15:40:00
XXX
Mit kell tudni az online pókerezésről Bitcoinnal?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint 100 millió játékosával a póker kétségtelenül a legnépszerűbb kártyajáték világszerte. Míg egykor a pókert elsősorban kaszinókban, társalgókban és háttérszobákban játszották, mára az online póker digitális birodalmába lépett.

A Bitcoinnal történő pókerfogadás világszerte nagyon népszerűvé vált a fogadók körében. Például a Bovada Bitcoin nyerőgépeket és pókert kínál, így normál pénznem helyett kriptovalutával lehet befizetni.

Szóval, mi az, ami arra ösztönzi a játékosokat és az online kaszinókat egyaránt, hogy ezt a digitális valutát használják? Vessünk egy pillantást néhány előnyre:

  • A Bitcoins lehetővé teszi a játékosok számára, hogy névtelenül fogadjanak. Tekintettel a szerencsejáték megbélyegzésére, egyes felelős fogadók inkább a magánéletüket védik, ezért úgy döntenek, hogy a Bitcoinnal fogadnak az általa biztosított álnévre. Bár nem 100% -ban névtelen, a Bitcoin-betétek nem követhetők nyomon, és lehetővé teszik, hogy egy fogadó kissé névtelen maradjon.

  • Egyes játékosok Bitcoinnal fogadnak, hogy több Bitcoint keressenek. Ahogy a Bitcoin és más kriptovaluták népszerűsége robbanásszerűen megnőtt, egyes befektetők a Bitcoinnal való szerencsejátékra léptek, hogy növeljék befektetési portfóliójukat. Ráadásul a Bitcoinnal való fogadás lehetővé teszi a befektetők számára, hogy potenciálisan többszörösére szorozzák hozamukat több alkalommal, tekintettel az eszköz volatilitására. Ez akár a duplája a fiat valutáknak

  • Nulla díj vagy költség. Az olyan fizetési platformok, mint a PayPal szolgáltatási díjakat és egyéb díjakat számolnak fel azokra, akik ki akarják venni a pénzüket. Tehát ahelyett, hogy ezt elfogadná, egyes fogadók úgy döntenek, hogy a Bitcoint és más kriptovalutákat használják. A kriptók kaszinóból a pénztárcájába történő átvitele nem számol fel díjat, ami a Bitcoinokat még vonzóbbá teszi.

  • A Bitcoin lehetővé teszi az azonnali kivonást. Egy másik ok, amiért a Bitcoin és más kriptovaluták annyira népszerűek, az az, hogy lehetővé teszik a fogadók számára, hogy azonnal visszavonják nyereményüket. Nincsenek várakozási idők vagy késések, csak azonnali hozzáférés a nyereményükhöz.

  • Nagy bónuszok a Bitcoinnal történő befizetéshez. Sok webhely megadja játékosainak az első befizetési bónuszt, amikor a tranzakciókat kriptóban hajtják végre.

Bár a Bitcoinnal való pókerezésnek rengeteg előnye van, néhány más pontot is szem előtt kell tartanod. Olvasson tovább, hogy tájékozódjon az összes szükséges tényről, mielőtt Bitcoinnal játszana:

A Bitcoin és más kriptovaluták rendkívül volatilisek

Mint minden kriptovaluta, a Bitcoin is 100% -ban szabályozatlan és decentralizált. Nos, a szabályozás sok országban úton van, de még mindig nem lesz semmilyen egységes rendszer, amely ellenőrizné azt. Ez azt jelenti, hogy nincsenek korlátozások a Bitcoin és más kriptovaluták kereskedelmével kapcsolatban. Ezenkívül a Bitcoint nem egy központi irányító testület bocsátja ki, ami azt jelenti, hogy egyetlen kormány sem támogatja.

Mindez, valamint a tény, hogy a kriptókkal a nap 24 órájában kereskednek egész évben, azt jelenti, hogy a Bitcoin és más kriptók hihetetlenül ingatagok. Tehát az árak hirtelen felfelé vagy lefelé tolódhatnak, nulla figyelmeztetéssel. Egy ma valamit érő valuta holnap 10-szer értékesebb vagy értéktelenebb lehet. Emiatt sok spekuláns egyenlőségjelet tett a kriptókba történő befektetés és a szerencsejáték közé, amely nem is állhatna távolabb az igazságtól - a kriptográfia egy növekvő eszközosztály, amely óriási hozamot érhet el a hosszú távú tulajdonosok és a képzett kereskedők számára.

mindenesetre a lényeg az, hogy labdába kell rúgnod, ha online pókerezni akarsz Bitcoinnal. Ez magában foglalja az árak napi nyomon követését és a híradások folyamatos nyomon követését. Egy jó stratégia magában foglalna néhány eladást, amikor az ár magas, és többet vásárolna, ha az ár alacsony. Ez azonban nem pénzügyi tanács - javasoljuk, hogy végezze el a saját informálódását.

A Bitcoin jelenleg a kriptovaluta legelfogadottabb formája

A Bitcoin nemcsak a legrégebbi kriptovaluta a piacon, hanem a legnépszerűbb is. Intézményi befektetők, például bankok kereskednek vele, sőt egyes országok törvényes fizetőeszközként is elfogadják. Szinte minden online kaszinó elfogadja a Bitcoinban lévő fogadásokat és betéteket, ami nagyszerű azok számára, akik kriptóval szeretnének játszani. Míg más kriptovaluták, mint például az Ethereum és a Litecoin általánosan elfogadottak, sokkal könnyebb megtalálni azokat az online kaszinókat, amelyek bitcoint vesznek fel.

Az online póker Bitcoinnal általában biztonságos, DE a csalások bőségesek

A hamis webhelyektől a csaló tőzsdékig a kriptocsalások rendkívül gyakoriak, ezért különösen óvatosnak kell lennie, amikor Bitcoinnal fogad. A kriptopiac szabályozatlan jellege miatt a csalások áldozatainak gyakran alig vagy egyáltalán nincs jogorvoslati lehetőségük, miután áldozatul esnek. Ez azért van, mert szinte lehetetlen felkutatni a hiányzó pénzeszközöket, miután ellopták őket. Különösen óvatosnak kell lennie, amikor Bitcoinnal fogad! Tekintse meg a különböző vásárlói véleményeket a 3rd party felülvizsgálati platformon, és olvassa el a véleményeket a pókerfórumokról és a miénkhez hasonló webhelyekről, hogy mélyebb betekintést nyerjen, mielőtt befizetné a nehezen megkeresett pénzét egy webhelyre.

Szüksége van egy kriptotárcára a Bitcoinok tartásához

A Bitcoinok tárolásához először regisztrálnia kell egy kriptovaluta pénztárcára, amelyet forró pénztárcának neveznek. Számos online platform tárolhatja Bitcoin- és kriptokulcsait az Ön számára a helyszínen kívül és könnyű hozzáférést biztosít a pénztárca tulajdonosának a pénzeszközeihez. Azonban, ha pénzeszközeit kizárólag egy forró pénztárcában tárolja, az elég nagy 3rd party kockázat lehet. Ezért azt javasoljuk, hogy használjon hideg pénztárcát az eszközök megfelelő védelme érdekében - különösen, ha nagy mennyiségű kriptót tart.

Nyereménye még több pénzt hozhat Önnek

Tudtad, hogy a Bitcoin akkor is hozhat pénzt, ha megnyertél egy rossz beat jackpotot pókerben vagy egy hatalmas online pókerversenyen?

Így van, a Bitcoinok önmagukban is befektetést jelentenek, és magas volatilitásuk miatt idővel felértékelődhetnek. Ezért néhány tapasztalt befektető úgy véli, hogy a lehető leghosszabb ideig ragaszkodniuk kell Bitcoinjaikhoz, hogy hosszú távon learassák a hozamot.

Ez természetesen mindkét irányban működik, és nagyon könnyen lehet, hogy mindent elveszít, ha a piac a mélypontra kerül. Tehát a legjobb, ha saját kutatást végez, és nem csak a hallomásra támaszkodik.

Összefoglalva, a sportfogadás és az online pókerezés Bitcoinnal történő játék nyereséges és kockázatos is lehet. Ezért kell mindig ismerned a limitjeidet, és csak jó hírű online kaszinókat és pókertermeket kell felkeresned – lásd az online pókeroldalak listáját itt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Hirdetés
Hirdetés
Újabb üzemanyagárstop jöhet
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.