Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Milyen cipő passzol a férfikabáthoz?

| 2021. 10. 19. | 20:06:00
Érdemes odafigyelni az összhangra.
Milyen cipő passzol a férfikabáthoz?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A réteges öltözködés ideje elérkezett, még akkor is, ha sokan tíz fokban is komfortosnak érzik a rövid nadrág póló kombinációt. Ahogy egyre hűvösebbek a reggelek, s mind hamarabb sötétedik úgy kerülnek elő a szekrény mélyéről az őszi ruhatár elmaradhatatlan kellékei. A kabát például épp úgy ezen kategóriát erősíti, mint a cipő. Igen ám, de vajon minden mindenhez megy, és a részletek lényegtelenek? Vagy igenis érdemes odafigyelni arra a bizonyos összhangra, ami sokszor nem is feltétlenül stílus, hanem sokkal inkább ízlés függvénye.

Az elegánshoz csak a sportos illik?

Amikor a megfelelő férfi cipő kiválasztása a téma, akkor az első evidens kérdés, hogy a fő stílusirány az elegancia vagy a laza sportosság? Mert egyik nem fér meg a másikkal. Vagy mégis?

A helyzet az, hogy egy alapvetően elegáns zakó nagyszerűen mutathat farmernadrággal és egy sportcipővel, ha a színek nem ütnek el egymástól. Ellenben a nagyon sportos megjelenés nem feltétlenül vonzza az elegáns lábbeliket, mert a kontraszt túlságosan hangsúlyossá válhat. Szóval bár lehet általánosságokban gondolkodni, azért mégis többnyire az egyéni kvalitások a legérdekesebbek.

Az, hogy éppen milyen kabát lóg a fogason több tényezős történet. Nem mindegy a kinti hőfok, s a közben megélt hőérzet, ahogy a hétköznapok diktálta vagy nem diktálta dress code sem mellékes. A CCC széles választékában gyakorlatilag bármilyen kabáthoz könnyedén társítható egy vagy akár több pár lábbeli. A harmónia ilyen módon egyetlen jó döntés nyomán megteremthető.

A vízlepergetős anyag alapvető elvárás?

Nem feltétlenül. Ez attól függ, hogy az egyéni kritériumok milyen irányba mutatnak. És persze azt se felejtsük ki a képletből, hogy milyen évszaki sajátosságok aktuálisan a dominánsak. Ugyanis a tavasz és a kora nyár esőverte jegyeiből kiindulva nagyjából borítékolható a csapadékos ősz. Szóval azért nem rossz taktika felkészülni a bőségesen záporozó és mindent eláztató esőcseppek jelenlétére.

A CCC férfi cipő kínálata azon túl, hogy a bőség zavarának zavarával kecsegtet, online is könnyedén bebarangolható. A megrendelés interneten keresztül gyerekjáték: csak néhány kattintás és máris pont kerülhet a cipős beruházás végére. De a személyes vásárlás is simán megoldható, hiszen egyes esetekben kifejezetten előnyös a próbálás lehetősége. A különleges lábformák, és kivételes preferenciák például egyértelműen kipróbálást feltételeznek a teljes és tökéletes siker borítékolásának érdekében.

Az ősz színe a fekete?

Sokan úgy gondolják, hogyha beköszönt az őszi-téli időszak, akkor a szürkeség és sötétség megérkeztével a színek végleg eltűnnek. S nemcsak a természetből, hanem a ruhákból is. S ez alól még a férfi cipő sem kivétel.

Még jó, hogy erre a túlságosan komor elképzelésre rendre rácáfolnak a vásárlók. S amilyen a kereslet, olyan a kínálat. Persze, aki alapjáraton szereti a sötétebb árnyalatokat, annak nem kell lemondania mondjuk a fekete nyújtotta kellemről. De ugyanilyen lazán és lelkesen állíthatóak hadrendbe azok a lábbelik, amik színeikkel nem adóznak a mindent beterítő szürkeségnek.

Ugyan a konkrétumok (kialakítás, szín- és formavilág stb.) tekintetében jó alapként szolgálhat az érvényben lévő trend, mégsem evidencia, hogy az a legmegfelelőbb választás, ami divatos. Mert mondhat akárki-akármit mindig és mindenkor a személyes vélemény, s ízlés az, ami örök érvényűen és igazán mérvadó. A többi már csak hab a tortán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bezárta magát a kocsiba egy gyerek Debrecenben
Bezárta magát a kocsiba egy gyerek Debrecenben
A tűzoltók szabadították ki.
Állami kitüntetést kapott a debreceni fizikus
Állami kitüntetést kapott a debreceni fizikus
Krasznahorkay Attila János világszínvonalú eredményeket ért el.
Gazdaság
Biharkeresztes Nagyvárad egyik ékkövévé válhat
A nagyvárosi lét szerves részévé szeretne válni a kisváros.
Közel 90 millióból bővítik a hajdúdorogi piacot
Nyírábrányi cég végzi a munkát.
A honatya eljött Budapestről Hajdúszoboszlóra megdöbbenni a vendégmunkásokon
A debreceni gyárépítéseken dolgozók miatt aggódik.
Jól teszi, ha átnézi a NAV által készített szja-tervezetet!
Május 21-ig lehet módosítani, kiegészíteni.
Költségvetés: így csábítják a fürdőbe a helyieket Berettyóújfaluban
Átlépte az egymilliárdot a város iparűzésiadó-bevétele.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
Az elmúlt néhány évtized robbanásszerű fejlődést hozott.
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés