Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Babkonzervet hívott vissza a Bonduelle

| 2020. 07. 14. | 13:18:00
Ha vett belőle, ne egye meg!
Babkonzervet hívott vissza a Bonduelle
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal honlapján. A tájékoztatás szerint a Bonduelle Central Europe Kft. arról értesítette a Nébih-et, hogy visszahívta szárazbab konzerv termékét, mert a cég belső ellenőrzéskor

a konzervdobozok termékszivárgását azonosított be a tárolás során.

Az érintett termék azonosító adatai:

  • A termék megnevezése: „BON MENU CURRY 1/2”, 425g fehérbab
  • EAN kód: 3083681031171
  • Minőség-megőrzési idő: 31/03/2024
  • Gyártás időpontja: 21:40 - 23:35 között
  • Sorszám: RHG042510.25 és L07/05/2020 019

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Hirdetés
Hirdetés
Újabb üzemanyagárstop jöhet
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.