Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Női ruhák, felső, blúz, blézer, kardigán, dzseki

| 2020. 04. 01. | 18:15:00
A Tchibo webáruház heti kínálatában ezúttal csinos női ruhadarabokat találunk.
Női ruhák, felső, blúz, blézer, kardigán, dzseki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az S-től XXL méretig kapható mintás női felső fekete vagy piros alapját apró fehér margaréták díszítik. Lágy esésű viszkóz-sztreccs anyagból készült, kerek nyakkivágással – itt, valamint a derékrészen is rugalmas, bordás kötésű szegély díszíti, amelyen kontrasztszínű, fehér csíkok vannak, amelyeket a fekete esetében szürke, a piros esetében pedig rózsaszín is kiegészít. 

Szintén virágminta – ám ezúttal nagyobb virágokkal – díszíti a rózsaszín és fekete színben, 36-tól 48-as méretig kapható az a női blúz, ami lágy esésű, szövött viszkóz anyagból készült V-nyakkivágással és gomboláspánttal. Az ujjak végén keskeny mandzsetta található gombokkal, a blúz hátulján pedig behajtás van. A lekerekített alsó szegélyekkel rendelkező darab mellrészén szűkítő varrások biztosítják, hogy a viselő nőies sziluettje tökéletesen érvényesüljön ebben a könnyed megjelenésű blúzban is.

Nadrágok, szoknyák és felsők helyett egyetlen darabbal is feldobhatjuk a ruhatárunkat, ha a bőrbarát, tiszta pamutból készült, S-től XXL méretig elérhető fekete pöttyös jerseyruha mellett döntünk. A sport- és elegánsabb cipővel is bátran viselhető A-vonalú ruha csónak alakú nyakkivágását kontrasztszínű szalagrátét díszíti, a fekete alapon elszórt fehér pöttyök pedig vidám megjelenést kölcsönöznek a félhosszú ujjú, a mellrésznél szűkítővarrásokkal is ellátott darabnak.

Vidám piros színben, 36-tól 50-es méretig kapható a hosszú blézer, amely puha, rugalmas interlock anyagának köszönhetően igazán kényelmes viselet, miközben a figyelemfelkető színe mellett egyéb apróságok is különlegessé teszik. Ilyen az enyhén előrehozott vállvarrás, a hajtókás gallér vagy a vékony válltömés, amelyek mellett a hosszabbra szabott fazon kifejezetten üdítő összhatást eredményez. Elöl két díszzseb található rajta, összezárni pedig egy kapoccsal lehet.

Harsány piros alapot kombinál lágy rózsaszín szegélyekkel a női finomkötésű kardigán, melynek sálgallérja lágy vonallal keretezi a testet. A derékrészen bordás kötésű résszel készült darab S-től XXL méretig szerezhető be, és minden esetben kiemeli viselője nőies vonalait. Alsó szegélyén emellett apró díszítő elemként látható egy dekoratív fémlapocska is, hogy az összhatás minden esetben a legjobb legyen!

Lezserebb megoldás a szintén piros színben, 36-tól 48-as méretig kapható farmerdzseki, melynek rugalmas anyaga magas pamuttartalommal készült. Két zsebfedős mellzsebe mellett két oldalsó, bevágott zseb is található rajta, ujjai végén pedig gombos mandzsetta van. Elöl gombokkal záródik, szabása pedig kifejezetten előnyös, hogy a kényelem mellett a csinos megjelenésről se kelljen lemondania a viselőjének. 

Hűvösebb időben a fekete/piros kifordítható steppelt dzseki lehet a jó választás, ami 36-tól 48-as méretig vásárolható meg a webáruházban. Az újrahasznosított poliészterből készült, különösen könnyű köztes réteggel ellátott darab víztaszító tulajdonságáról a környezetbarát ecorepel® impregnálás gondoskodik, miközben a szél ellen a magasan, patentgombbal záródó gallérja nyújt védelmet. Az enyhe gyöngyházfényű oldalak könnyedén váltogathatók, de mindkét esetben két oldalsó, bevágott zseb nyújt menedéket a kezeknek. 

A tavaszi szettekhez különösen jól illik az ezüst színben csillogó női bőr mokaszin, amely 38-tól 42-es méretig kapható. Külső anyaga és fedőtalpa krómmentesen cserzett bőrből készült, talpkialakítása pedig különösen puha a kényelem érdekében. Modern, fémes hatású külső anyagát mutatós csat díszíti, a biztonságról pedig a csúszásgátló járótalp gondoskodik. A mokaszin keskeny kialakítású, amit rendeléskor érdemes figyelembe venni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Vb-bronzérmes a debreceni vívó
Vb-bronzérmes a debreceni vívó
A magyar kardcsapat a harmadik helyen végzett.
Hirdetés
Hirdetés
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Az Extraligában szereplő DEAC három szettben győzött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.