Hirdetés

Hirdetés

A Diósgyőrt is legyőzte a Loki

Cívishír

2019.06.29. 22:10

A Diósgyőrt is legyőzte a Loki
(Fotók: Ásztai Csaba)

Bücs Zsolt utoljára ült a padon, az MTK-ban folytatja.

Hirdetés

Hirdetés

A DVSC és a szintén élvonalbeli Diósgyőr játszott edzőmérkőzést június 29-én este a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Délelőtt a debreceniek 2-0-ra verték a Nyíregyházát.

Remekül kezdte a találkozót a Loki, a 3. percben rögtön Bódi találhatott volna be, de kiváló szögletét Bukrán kiütötte a léc alól. Egy perccel később már megszerezték a vezetést a hazaiak, Takács 10 méterről nagy erővel lőtt a Diósgyőr kapujába. Haris Attila rövid időn belül kétszer is megduplázhatta volna csapatunk előnyét, de nem talált kaput. A 23. percben Tőzsér szögletét Ferenczi bombázta kapura kapásból, a labda veszélyesen vágódott a bal felső sarok felé, de nem ért célba. A 30. percben már kettővel ment a cívisvárosi alakulat, Varga Kevin passzát Bódi 16 méterről juttatta a hálóba. Tíz perccel később szép egyérintőzés után Szécsi állt szemben egy az egyben Bukránnal, de a kapusba lőtt. A félidő hajrájában ismét Szécsi volt a főszereplő, de éles lövését védte a borsodi kapus.

Nagy volt az iram, harcosság jellemezte a csapatokat. Újabb találat már nem született. Bücs Zsoltnak ez volt az utolsó meccse a Loki pályaedzőjeként, mert július elsejétől az MTK-nál dolgozik.

A szünetben cserélt Herczeg András, Takács Tamást a legújabb igazolás, Nikola Trujics váltotta. A játékos rögtön meg is szerezhette volt első debreceni találatát, de Ferenczi beadása után a bal kapufa mellé fejelt. A 63. percben egy diósgyőri szöglet után alakult ki kisebb kavarodás a hazai kapu előtt, de Nagy Sándor védte a 10 méteres lövést.

Edzőmérkőzés
DVSC-Diósgyőr 2–0 (2-0)
Debrecen-Pallag. Vezette: Ducsai.
DVSC: Nagy S. (Szabados, 70.) – Kusnyír (Balogh K., 84.) , Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Bódi (Kuti, 84.), Haris (Kovács R., 84.), Tőzsér, Varga K. (Damásdi, 76.) – Szécsi, Takács (Trujics, 46.)
Diósgyőr I. félidő: Bukrán – Orosz D., Ndzoumou, Tamás M., Galambos – Adukor – Jebari, Juhar, Zsolnai, Tóth B. – Tabaković. Diósgyőr
II. félidő: Danilovic – Bárdos, Orosz M., Yannick (Prosser, 61.), Vági – Szabó B., Szűcs, Óvári, Bacsa – Korbély, Ternován
Gól: 1-0 Takács (4.), 2-0 Bódi (30.)

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.