Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Döntetlen az NB1-es újonc ellen

| 2018. 07. 08. | 11:26:00
A Lokinál egy szlovák és egy ukrán védő is szerepelt.
Döntetlen az NB1-es újonc ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az összecsapás első helyzetére tíz percet kellett várni, ekkor Bódi éles szögből leadott szabadrúgását Tőzsér Dániel fejelte centiméterekkel a kapu felé – olvasható az edzőmérkőzésről készült beszámoló a DVSC honlapján.

Egy perccel később egy lepattanó lövést Haris lőtt el 20 méterről, a kisvárdai kapus azonban védeni tudott. Jól játszott a Loki, az ellenfél térfelén zajlott a játék. A 15. percben ismét Tőzsér volt a főszereplő, de húszméteres szabadrúgása nem talált kaput. Az első negyedóra után kiegyenlítettebbé vált a játék, a rétköziek előtt is adódtak lehetőségek a gólszerzésre. A 27. percben Takács próbálta meg közelről átívelni a labdát Zöldesi felett – sikertelenül. A 41. percben Könyves jobbról érkező beadását Takács fejelte közelről a kapu felé. A félidő hajrájában a meccs addigi legnagyobb helyzete maradt ki: Tőzsér 16 méterről végzett el szabadrúgást, a labda a kapufáról kipattant, majd Bódi tüzelt ismét, de Zöldesi kivédte a jobb alsóba tartó lövést.

A 48. percben Kobin készített le szépen Bódinak, aki közelről a kapu fölé bombázott. Az 52. percben Tőzsér is megszerezhette volna a vezetést, de lövése nem ért célba. Az 58. percben cserélt Herczeg András, Könyves Norbert helyett Ezequiel Calvente állt be. Egy perccel később friss cserejátékos találhatott volna be, de Felipe védeni tudott. A 61. percben újabb nagy ziccer maradt ki: Takács szépen húzta el a labdát a kisvárdai kapus mellett, majd továbbított Varga Kevinhez, aki közelről Felipébe lőtt. A 69. percben Cikos lőtt rá egy kipattanót 10 méterről, de a labda nem talált kaput. A 78. percben újabb cserék következtek, Tomas Kosicky helyett Kovács Péter, míg Haris Attila helyett Csősz Richárd állt be. A 81. percben Bódi szögletét Felipe ütötte ki a léc alól. A 90. percben Calvente szép szólója után 18 méterről Tőzsér bombázott kapu mellé kicsivel. 

Edzőmeccs

DVSC-Kisvárda 0–0

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Futókörök Napja Hajdúböszörményben is
Futókörök Napja Hajdúböszörményben is
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.