Hirdetés

Döntetlen az NB1-es újonc ellen

Cívishír

2018.07.08. 09:26

Döntetlen az NB1-es újonc ellen
Felkészüli meccs Pallagon (Fotók: Ásztai Csaba)

A Lokinál egy szlovák és egy ukrán védő is szerepelt.

Hirdetés

Az összecsapás első helyzetére tíz percet kellett várni, ekkor Bódi éles szögből leadott szabadrúgását Tőzsér Dániel fejelte centiméterekkel a kapu felé – olvasható az edzőmérkőzésről készült beszámoló a DVSC honlapján.

Egy perccel később egy lepattanó lövést Haris lőtt el 20 méterről, a kisvárdai kapus azonban védeni tudott. Jól játszott a Loki, az ellenfél térfelén zajlott a játék. A 15. percben ismét Tőzsér volt a főszereplő, de húszméteres szabadrúgása nem talált kaput. Az első negyedóra után kiegyenlítettebbé vált a játék, a rétköziek előtt is adódtak lehetőségek a gólszerzésre. A 27. percben Takács próbálta meg közelről átívelni a labdát Zöldesi felett – sikertelenül. A 41. percben Könyves jobbról érkező beadását Takács fejelte közelről a kapu felé. A félidő hajrájában a meccs addigi legnagyobb helyzete maradt ki: Tőzsér 16 méterről végzett el szabadrúgást, a labda a kapufáról kipattant, majd Bódi tüzelt ismét, de Zöldesi kivédte a jobb alsóba tartó lövést.

A 48. percben Kobin készített le szépen Bódinak, aki közelről a kapu fölé bombázott. Az 52. percben Tőzsér is megszerezhette volna a vezetést, de lövése nem ért célba. Az 58. percben cserélt Herczeg András, Könyves Norbert helyett Ezequiel Calvente állt be. Egy perccel később friss cserejátékos találhatott volna be, de Felipe védeni tudott. A 61. percben újabb nagy ziccer maradt ki: Takács szépen húzta el a labdát a kisvárdai kapus mellett, majd továbbított Varga Kevinhez, aki közelről Felipébe lőtt. A 69. percben Cikos lőtt rá egy kipattanót 10 méterről, de a labda nem talált kaput. A 78. percben újabb cserék következtek, Tomas Kosicky helyett Kovács Péter, míg Haris Attila helyett Csősz Richárd állt be. A 81. percben Bódi szögletét Felipe ütötte ki a léc alól. A 90. percben Calvente szép szólója után 18 méterről Tőzsér bombázott kapu mellé kicsivel. 

Edzőmeccs

DVSC-Kisvárda 0–0

Debreceni Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nagy N.
DVSC: Kosicky (Kovács P., 78.) – Cikos, Kinyik, Szatmári, Kobin – Bódi, Haris (Csősz, 78.), Tőzsér, Varga – Takács, Könyves (Calvente, 58.)
Kisvárda: Zöldesi (Felipe, 46.) – Lukenchuk (Hej, 54.), Izing, Partsvania (Mitosevic, 46.), Berios (Jánvári, 65.) – Protic (Grihozij, 72.), Melnyik, Misics, Karaszjuk (Vári, 46.) – Ilics, Sassá (Kovácsréti, 58.)
Sárga lap: Partsvania (16.)

Galéria

DVSCKisvárda

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.