Hirdetés

Ez Debrecen! Idén is lesz babaszoba a diplomaosztón

civishir.hu

2012.06.15. 12:21

Ez Debrecen! Idén is lesz babaszoba a diplomaosztón
(Illusztráció: unideb.hu)

Kezdődnek a diplomaosztók a Debreceni Egyetemen. Elsőként az orvosok kapnak oklevelet. A kicsikre leendő óvó nénik vigyáznak.

Hirdetés

Megkezdődnek a nyári diplomaosztó ünnepségek a Debreceni Egyetemen. Az elkövetkező négy hétvégén 15 kar csaknem 4 ezer 500 friss végzőse veheti át oklevelét. Június 16-án szombaton az egyetem 15 kara közül elsőként az Általános Orvostudományi Kar 88, valamint a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar 270 végzőse kapja kézhez diplomáját. Az ünnepségek vasárnap is folytatódnak, ekkor hagyományosan a Liszt-teremben rendeznek diplomaosztót a Zeneművészeti Kar 70 hallgatója számára.

Szakemberek vigyáznak rájuk

Családbarát egyetemként a hagyományoknak megfelelően idén is babaszoba várja a legkisebbeket a diplomaosztók ideje alatt az I. emelet 121-es tanteremben, ahol a hajdúböszörményi Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar oktatói, hallgatói felügyelnek a 3 év fölötti kicsikre. Az ennél fiatalabb gyermekek szüleikkel együtt játszhatnak a babaszobában. A Debreceni Egyetem számára fontos értéket jelentenek az intézményben végzett egykori hallgatók. Elsősorban számukra nyújt információkat a DEjavu magazin, amelynek első száma a diplomaosztók alkalmából jelent meg.
 

Szóljon hozzá!

Hirdetés