Hirdetés

Egyetemek Harca: buli, nő, meleg szatír a debreceniek filmjében

civishir.hu

2011.04.08. 20:04

Egyetemek Harca: buli, nő, meleg szatír a debreceniek filmjében
Pálinkás jó reggelt!

Debrecen – Csapataink harcban állnak! Nagyon szorítunk a Facebook-on zajló Egyetemek Harca című játékban a négy cívisvárosi alakulatnak. Olyan bemutatkozó filmet készítettek...! Ismeretlenül is imádjuk mindannyiukat! 

Hirdetés

A közgazdászok azt hiszik, mindent ők irányítanak? A jogászoknak miért jár doktori cím? A bölcsészek valóban túlképzett gyorséttermi eladók? Csak Budapesten lehet tanulni, ha valamire vinni akarod az életben? Eleged van abból, hogy mindig belebotlasz valakibe, aki többnek hiszi magát? Vegyél részt az Egyetemek Harcában, és küzdj! Csatlakozz és mozgósítsd ismerőseidet, hogy a ti csapatotok és a ti iskolátok győzzön a nagy harcban. A dicsőség mellett komoly jutalmat is kaptok, ha ti vagytok a legjobbak. Nos, így szól a játékra való felhívás, az adok-kapok pedig a legnagyobb közösségi portálon megy.

A Debreceni Egyetem csapatai 2 perc 15 másodperces filmmel mutatkoztak be. Ők: Chamical Heroes, D-effect, Szuper DE-vista, Public Heroes. Nincs hozzáfűznivalónk, élvezzék a Cívishír olvasói is:

Szóljon hozzá!

Hirdetés