Hirdetés

Rekordot dönt az idei Campus Sportfesztivál

unideb.hu

2017.07.14. 14:25

Rekordot dönt az idei Campus Sportfesztivál
Fotó: unideb.hu

Rengetegen neveztek a versenyekre.

Hirdetés

Már csak pár nap van hátra a nyár egyik legnagyobb sporteseményéig, a Campus Sportfesztiválig, amelyre eddig több mint 100 határon túli magyar versenyző nevezett, s belföldről is egyre több az érdeklődő.

Hamarosan kezdődik a nyár egyik legnagyobb sporteseménye, a Campus Sportfesztivál, amit július 18-19-én rendeznek meg a DEAC pályáin. Ebben a két napban hazai és határon túli felsőoktatási intézmények versenyzői csapnak össze, a szurkolók pedig kapcsolatot építhetnek egymással.

Több csapat is van, amelyik először vesz részt a Campus Sportfesztiválon. Örömmel látjuk, hogy egyre több a nem debreceni hallgató, a határon túlról például több mint százan neveztek az idei versenyekre. Emellett országos szinten is egyre erősebb és színesebb a felhozatal, minden sportágban sikerült előre lépnünk, hiszen ebben az évben rekordszámú a résztvevő csapatok száma

– sorolta Pöszmet Tibor szervező a legfontosabb tudnivalókat.

A hallgatók kispályás labdarúgásban (45 csapat), 3x3-as kosárlabdában (35 csapat), illetve strandröplabdában mérhetik össze tudásukat – ez utóbbi kategória annyira népszerű volt, hogy a tervezett 32 csapat helyett végül 52-re emelték a szervezők a keretet.

A keddi nyitónapon a meccseken kívül este sportrendezvények is várják az érdeklődőket, amelyekre a helyszínen ingyenesen lehet nevezni: lesz teqball, darts és sörpong bajnokság, lehet játszani a csocsó és a footgolf kupában, az igazán kockázatvállalók számára pedig kő-papír-olló cuppal készülnek a szervezők.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.