Hirdetés

Hirdetés

A Campuson a hőség is könnyebben elviselhető

Cívishír

2017.07.20. 12:27

A Campuson a hőség is könnyebben elviselhető

Párakapuk is segítik a felfrissülést a debreceni fesztiválon.

Hirdetés

Hirdetés

A debreceni Campus Fesztivál az ÁNTSZ hőségriasztására vonatkozó figyelmeztetést rendkívül komolyan veszi, ezért felhívja a fesztiválra érkezőknek a figyelmét, hogy a fesztiválon megnöveli a vízvételi lehetőségi pontok számát - írják a szervezők sajtóközleményben.

A Campus Fesztiválon számos ponton és folyamatosan van lehetőség friss, jó minőségű ivóvíz vételre, amelyet a tegnap kezdődött fesztiválon a fesztiválozók korlátlanul és ingyen használhatnak. A városi ivóvízellátásban üzemelő Nagyerdei Stadionban, a Nagyerdei Víztoronyban és a fesztiválozóknak megnyitott kempingben is épített vízvételi pontok találhatóak, összesen 16. Az elérhető csapok száma pedig meghaladja a 70-et. A fesztivál továbbá törekszik arra, hogy minél igényesebb körülményeket teremtsen a Debrecenbe látogatóknak.

Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a fesztiválra érkezők már előzetesen tájékoztatást kapjanak arról, hogy itt igényes, épített vizesblokkok és mosdók várják, mindamellett a nagyerdei környezet fás, árnyékos helyekben bővelkedik, amely nagyban segít a hőség elviselésében is.

Természetesen az ÁNTSZ hőségriasztására vonatkozó figyelmeztetését mi is komolyan vesszük,

ezért a fesztivál további három napján növeljük a vízvételi lehetőségi pontok számát és párakapukat is telepítünk

- áll a közleményben. 

A jubileumot ünneplő fesztivál ma teljes üzemre kapcsol, a tegnapi 0. nap után immár valamennyi programhelyszín üzemel, szám szerint 17. A Nagyszínpadra este érkezik Majka&Curtis, a Halott Pénz és a Tankcsapda. Továbbá fellép többek között ma még a Supernem, az Irie Maffia, a Hősök és a Random Trip is. 

Campus Fesztiválhőségriasztás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.