Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mizu a Campus Fesztiválon? Zene, buli, barátság, szerelem

| 2016. 07. 21. | 10:56:00
Az érdeklődés nem maradt el Debrecenben.
Mizu a Campus Fesztiválon? Zene, buli, barátság, szerelem
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei Campus Fesztivál nyitónapján érdeklődők – többnyire fiatalok – ezrei látogattak ki a város szívébe, ami nem véletlen, ugyanis a szervezők idén is kitettek magukért. Az ismert hazai sztárokon kívül külföldi hírességek is tiszteletüket teszik Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválján. A pénztáraknál kialakuló kígyózó sorokból ítélve az érdeklődés 2016-ban sem marad el.

Érdemes számolni azzal, hogy a karszalagok átvétele hosszabb időt vehet igénybe.

Újdonságként idén első alkalommal – más zenei fesztiválokhoz hasonlóan – érvénybe léptették a készpénzmentes fizetést. Ez azt jelenti, hogy készpénzzel kizárólag a főpénztárban és a feltöltőpontokon fizethetnek a fesztiválozók. A Campus területén vásárlás csak PayPass bankkártyával, illetve „HelloPay” fesztiválkártyával lehetséges. A borravaló összege itt is egyénileg meghatározható. A jattcsúszka 10%-os szervízdíjra van beállítva, ami csökkenthető 0, illetve emelhető 20%-ig a vásárló elégedettsége, pénztárcája, hangulata szerint.

Apró szépséghibák

A kiszolgálást – legalábbis a fizetést mindenképpen – gyorsítja az új módszer bevezetése. Feltéve, ha működik a terminál. Már a fesztivál nyitónapján fennakadást okozott a rendszer nem mindig megfelelő működése – esetleg teljes leállása – ezzel éhesen, bár főként szomjasan hagyva a fesztiválozókat. A legnagyobb elégedetlenséget a mobilvécék csekély száma váltotta ki. A látogatók számához mérten aránytalanul kevés illemhely áll a fesztiválozók rendelkezésére. Hogy az ember könnyítsen magán, olykor hosszú és feszült várakozást eredményez, mert ha menni kell, hát menni kell. Ebből kifolyólag megszokott jelenség, hogy csoportokban – bátrabbak egyedül – indulnak egy könnyed „sétára” az erdőbe.

Több rendőr, nagyobb biztonságérzet

Az elhanyagolható kellemetlenségek ellenére minden van, ami a négy nap során szükséges lehet: őrzött kerékpártároló, gyors beléptetés, a tavalyinál szemmel láthatóan több rendőr és biztonsági ember, széles étel- és italválaszték, zene, buli, barátság, szerelem. Idegen emberek válnak egymás ismerőseivé, ha csak néhány órára is. Ehhez a fesztiválon fellépő együttesek, énekesek nagyban hozzájárulnak. A nyitónapon olyan hírességek léptek színpadra, mint Péterfy Bori&Love Band, Sub Bass Monster, Belga, Supernem vagy Ganxsta Zolee & a Kartel. A legnagyobb érdeklődést azonban minden bizonnyal a Wellhello nevű formáció vívta ki. Erre az évre kinőtték a Hall-t és az OTP Junior Nagyszínpadáról mozgatták meg a Fluor-Diaz-rajongókat. Voltak ott kicsik, nagyon, öregek, fiatalok, szerelmesek, lázadók, különcök, útkeresők és gondolkodók. Dalszövegeik – intelligenciához mérten – mindenkinek mást üzennek, mégis olyan közösségformáló erővel bírnak, amit élmény volt barátokkal megtapasztalni. Így tovább szombatig!

Tóth Bernadett

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Futókörök Napja Hajdúböszörményben is
Futókörök Napja Hajdúböszörményben is
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.