Campus Fesztivál 2017, jövünk!

A Brains izzított, a Csapda robbantott, a Vad Fruttik kiteljesítette az estét a Campus utolsó napján.

CH

2016.07.24. 11:00

Campus Fesztivál 2017, jövünk!
Fotók: Ásztai Csaba

A fesztiválozók nem akarták elhagyni Debrecent

Hirdetés

A Campus Fesztivál utolsó napja maga volt a csúcs. Tömeg, tombolás, fergeteges hangulat, hatalmas buli, reggelig tartó őrület. A várakozásokhoz híven, szombaton sem hagyott alább a fesztivál iránti érdeklődés. Már délután több ezren szórakoztak a különböző koncerteken. A Brains koncertje a Pepsi Nagyszínpadon méltóképpen megalapozta a hangulatot a Tankcsapda előtt. Lukács Laciék – ahogy minden évben – kifogástalan, minőségi bulit csináltak a Tankcsapda-rajongók legnagyobb örömére.

Az OTP Junior Nagyszínpadán a Therapy? elnevezésű formáció után a 30Y fokozta a hangulatot, ami a Vad Fruttik által teljesedett ki. Ismert, közkedvelt dalokat vonultattak fel, hozzásegítve a közönség tagjait ahhoz, hogy eggyé váljanak a bandával. Hihetetlen energiák mozdultak meg a színpadon és a színpad előtt egyaránt.

Az említett fellépőkön kívül még ízelítőt kaphattunk például a Dalriadából, Leander Kills-ből, A Nyughatatlanból vagy Nótár Mary-ből. Különböző stílusok, de mindenki megtalálhatta a fesztivál folyamán a leginkább kedvére való programokat, koncerteket. A tökéletes szombati befejezés után érthető, hogy nagyon sokan igyekeztek kihúzni az önfeledt szórakozást reggelig.

 A hatalmas érdeklődés ellenére fennakadás nélkül lezajlott a zárónap is. Profizmus, kedvesség és segítőkészség jellemezte a szervezőket, kiszolgáló személyzetet, biztonsági embereket, rendőröket és mentősöket a Campus teljes ideje alatt.

Megszoktuk, hogy készpénzzel semmire nem megyünk a fesztivál területén. Megtanultuk használni a fesztiválkártyát és a terminált. Kitapasztaltuk, hol kaphatóak az olcsóbb, legfinomabb ételek és italok. Türelemmel viseltettünk egymás iránt. Még ha csak néhány napra is, de barátságok, szerelmek szövődtek. Szembesültünk azzal a ténnyel, hogy Kelet-Magyarország legnagyobb zenei fesztiválján tolonganak a hazaiakkal bulizó külföldiek. Úgy néz ki, hogy a Campus szépen lassan országos népszerűségnek örvend, és talán egyszer nemzetközi fesztivállá is kinőheti magát.

Rossz volt kilépni a fesztivál területéről, mert tudtuk, hogy megint visszaáll minden a rendes, csendes, nyugodtabb kerékvágásba. Most van egy évünk, hogy kipihenjük ezt a fergeteges 4-5 napot. Talán kell is, de hiányozni fog. Jövőre újra találkozunk a Nagyerdőn! Campus Fesztivál 2017, jövünk! Köszönjük!

Tóth Bernadett

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés