Hirdetés

Hirdetés

Rablótámadás Debrecen legnagyobb bevásárlóközpontjában! – FRISSÍTÉS

Cívishír

2019.10.07. 10:26

Rablótámadás Debrecen legnagyobb bevásárlóközpontjában! – FRISSÍTÉS
Rendőrök a bejárat előtt (Fotó: Fogarasi Renáta, Cívishír)

Egy pénzváltó alkalmazottjaitól vehettek el pénzt a Fórumban erőszakkal.

Hirdetés

Hirdetés

Rablótámadás érte a debreceni Fórum bevásárlóközpontban egy pénzváltó alkalmazottjait október 7-én, a délelőtti órákban.

A Cívishír információ szerint a bűncselemény az első emeleti parkolószinten történt. A pénzt szállító munkatárs feltehetően egy első emeleti pénzváltóból hozhatott el pénzt, amikor megtámadták (a rendőrség időközben érkezett közleményét lásd lent). A rendőrök nagy erővel keresik a tetteseket, a dolgot könnyítheti, hogy a Fórumban számos biztonsági kamera működik.

A rendőrség megerősítette a rablótámadás tényét, később közleményt is kiadnak.  

A Fórum első emeleti parkolószintjén korlátozzák a mozgást a nyomrögzítés és az ilyenkor szokásos bűnügyi szemle érdekében. Nem hivatalosan úgy értesültünk, hogy a támadónak sikerült valamennyi pénzt elvinni. A Fórumban a mozgás egyébként szabad.

Frissítés 1: A rendőrség néhány perccel 11 óra előtt kiadott közleménye tisztáz néhány fontos részletet. Így a rablás 9.15-kor történt, amikor is egy pénzváltó alkalmazottjait megtámadta három férfi. A tettesek elvették a készpénzt, majd negyedik társukkal együtt elmenekültek a helyszínről.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel és haladéktalanul megkezdte az elkövetők felkutatását.

Frissítés 2: Úgy tudjuk, a pénzváltó részéről két férfi vált a támadás sértettjévé, őket mentő szállította kórházba, de a sérüléseik nem súlyosak. 

 

rablásDebrecenFórum

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.