Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bódi Sylvinek minden nő szép

| 2020. 01. 14. | 15:35:00
A debreceni modell szerint a természetes szépség kiveszőben.
Bódi Sylvinek minden nő szép
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szépségversenyeken elmélkedett egyet Bódi Sylvi debreceni modell, és arra a következtetésre jutott, hogy kár a nőket versenyeztetni a szépségük alapján, mert minden nő gyönyörű a maga módján.

1996 és 2002 között jómagam is résztvettem kisebb-nagyobb szépségversenyeken. Érdekes tapasztalások voltak ezek, s büszke is voltam arra, hogy 10-böl 9-et megnyertem...de most felnőtt fejjel kicsit máshogy látom ezt az egészet...Miért kell a nők szépségét megversenyeztetni?! Hiszen minden nőben ott a szépség! Minden nő gyönyörű a maga módján. Arról nem is beszélve, hogy nincs is olyan, hogy a legszebb, hiszen a szépség szubjektív. Kinek mi a szemet gyönyörködtetőbb... Szőke, barna, vörös? Alacsony, magas? Vékony vagy éppen gömbölyűbb formákkal megáldott? Van, akinek ez, van, akinek az. Semmi értelme kiemelni egyet (vagy hármat ugye az udvarhölgyekkel együtt) és a többiben azt az érzést kelteni, hogy ők nem elég szépek. Ezzel csak erősödik a nők közötti széthúzás, fokozódik az irigység...pedig pont fordítva kellene ennek lennie...a nőknek össze kellene tartania, egymást erősíteni és támogatni

- írta Sylvi a Facebookon. Ezután kifejtette véleményét a plasztikázott lányokról is.

"Az utolsó versenyem az az Év Playmate-je választás volt 2002-ben, amit megnyertem. Akkor a versenybe beválasztott lányok közül két lánynak volt csináltatott cicije. Mindenki más természetes volt. Mi a helyzet a mai szépségversenyeken? Gyanítom ez az arány, ami akkor 20-ból 2 volt, mára megfordult... Kevesebb, mint két évtized alatt... Akkor ez most már nem is szépségverseny, hanem plasztikai sebészek kézügyességi versenye? Kiváncsi lennék, hogy hányan indul(hat)nának, ha teszem azt valaki most kitalálná, hogy olyan szépségversenyt rendez, ahova csak olyan hölgyek jelentkezhetnek, akiken minden gyári...Se szilikon, se ide-oda töltögetés, se zsírleszívás, se botox, se egyéb szépészeti és plasztikai sebészeti beavatkozás...Ha nagyon szigorú feltételeket akarnánk szabni, akkor se műköröm, se műhaj, se műszempilla, se színezett kontaklencse...Sőt, festett hajúak sem jöhetnének szóba...Hányan indulnának? Hányan merik vállalni magukat így minden mentesen? Mit értünk természetes szépség alatt? Lesz-e olyan fogalom és mikor, hogy természetellenes szépség?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.