Hirdetés

Iskolásokkal indít akciót a Debrecen Bike Maffia

facebook.com

2017.12.06. 13:05

Iskolásokkal indít akciót a Debrecen Bike Maffia
Fotó: A Debrecen Bike Maffia korábbi akciója a Debreceni Napraforgó Waldorf Általános Iskolával, facebook.com

Plusz 1 szendvics a rászorulókért.

Hirdetés

 • Időpont

  2017.12.08. 12:00

 • Helyszín

  4029 Debrecen , Baross Gábor utca 16.

December 8-án, pénteken reggel újra akcióba lép a Debrecen Bike Maffia a Debreceni Dózsa György Általános Iskola tanulóival és tanáraival.

Tavaly már volt egy nagyon sikeres közös "+1 Szendvics" akciójuk az iskolával, igyekeznek, hogy idén is minél több támogatotthoz jusson el egy pár finom szendvics az diákok és tanárai jóvoltából.

A program célja, hogy általános és középiskolákban tanuló diákokkal közösen segítsenek az utcán élő hajléktalan emberek életét, illetve azon átmeneti, nappali vagy éjjeli szállók munkáját, melyek alapvetően étkezést nem tudnak biztosítani a vendégeiknek.

Az akció lényege, hogy az iskolák tanulói, a hét egy adott napján plusz egy szendvicset hoznak magukkal. Az összegyűlt szendvicseket pedig a Bike Maffia szállítja el a rászorulók részére.

Az induló program menete:

 • Kitölteni a jelentkezési lapot
 • Kiválasztani a hónap egy hetét és egy napját hétfőtől péntekig (pl. minden második hónap második hetének szerdáján), mely napra a programot bonyolító megbízott bekéri a diákoktól a szendvicseket
 • A Debrecen Bike Maffia felkeresi a jelentkező iskolát a kitöltött jelentkezési lap alapján
 • A program kihirdetése az iskolában
 • Az akciók napján fotók készítése, melyeket a Debrecen Bike Maffia Facebook-oldalán tesznek közzé, visszacsatolásként a diákoknak
DebrecenDebrecen Bike Maffiaadománygyűjtés

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés