Hirdetés

Kitömte román ellenfelét a Debrecen

dvsc.hu

2017.07.08. 21:20

Kitömte román ellenfelét a Debrecen

Jól sikerült a Loki bajnoki főpróbája.

Hirdetés

A román élvonalban szereplő temesvári ACS Poli együttese ellen vívta bajnoki főpróbáját a DVSC labdarúgócsapata a Nagyerdei Stadionban.

A dvsc.hu beszámolója szerint a bemelegítésnél megsérült Novota János, így helyén a 17 éves Kovács Péter kezdett. Kisebb sérülés miatt Ioan Filip és Könyves Norbert sem lépett pályára. 

A felhőszakadás miatt a mérkőzés a tervezettnél később kezdődött. Bár eredetileg csak az A2-es szektort nyitották volna meg, de akkora volt az érdeklődés, hogy további két szektort bocsátottak a szurkolók rendelkezésére. 

A 9. percben megszerezte a vezetést a Loki: Kuti jobb oldalról, szabadrúgásból ívelte a túloldalra a labdát, Sós Bence pedig a balösszekötő helyéről kilőtte a hosszú alsó sarkot. Az 59. percben pedig növelte előnyét a DVSC: Tőzsér passzolt Holmanhoz, aki rögtön továbbadta a labdát Takácsnak, ő pedig 11 méterről a kapuba lőtt, a labda a lécről pattant a hálóba. A támadó öt perccel később újabb találatot szerzett, ezúttal Kuti beadását fejelte a kapuba. És ezzel még nem volt vége, mert a 83. percben Szekulics szöglete után Mengolo fejelt a hálóba. 

A DVSC tehát 4-0-ás győzelemmel hangolt a jövő szombati, Mezőkövesd elleni bajnokira.

DVSC – Temesvári ACS Poli 4-0 (1-0) 
Nagyerdei Stadion, 2000 néző. Vezette: Takács T. 
DVSC: Kovács P. (Nagy S. 46.) – Kuti (Djelmic 80.), Kinyik, Mészáros (Szatmári 80.), Ferenczi – Jovanovic, Szekulics, Tőzsér, Sós (Völgyi 65.) – Holman (Kusnyír 80.), Takács T. (Mengolo 71.) 
Gól: 1-0 Sós (9.), 2-0 Takács T. (59.), 3-0 Takács T. (64.), 4-0 Mengolo (83.)

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés