Hirdetés

A debreceni egyetemisták a strandon is menők

2017.07.04. 11:29

A debreceni egyetemisták a strandon is menők

Megvan az első győzelem!

Hirdetés

Újoncként szerepel a DEAC a Nemzeti Strandlabdarúgó Ligában. A sikeres kvalifikáció után a hétvégén már a bajnokságban kellett helytállnia, ahol az első győzelmet is megszerezte. 

Nincs könnyű dolga a Debreceni Egyetem csapatának és vezetőedzőjének, a brazil Luiz Escobarnak, hiszen a DEAC-nak az idei az első szezonja a strandfociban. A játékosok átlagéletkora 21 év. A felkészülést a bajnokság kezdete előtt öt héttel kezdték meg, ennek keretében Siófokra is elutaztak néhány napra edzőtáborba, hogy homokon is képezzék magukat.

Most, hogy kvalifikáltuk magunkat az NB I-be, nagyon keményen kell dolgoznunk, mivel elég kevés időnk van, hogy felvegyük az első osztály ritmusát. Fontosnak tartom a célok kitűzését és elérését, ez a mentalitás segíthet abban, hogy a DEAC az elkövetkezendő években a nemzetközi elitbe juthasson

– nyilatkozta Luiz Escobar a Beach Soccer Wave magazinnak.

A hétvégén rendkívül izgalmas és színvonalas mérkőzésekkel vette kezdetét a magyar strandlabdarúgó bajnokság. A debreceni fiatalok lelkesen és egyre összeszokottabban játszottak, szép támadásaik és kiváló egyéni teljesítményeik meg is hozták a győzelmet. Vass Ottó fantasztikus meccset játszott, 6 gólt szerzett, ami győzelmet ért a Gravittax csapata ellen.

A DEAC eddigi mérlege: 3 vereség, 1 győzelem.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés