Nagy erőkkel készül a debreceni rendőrség szombatra

police.hu

2017.02.17. 11:14

Nagy erőkkel készül a debreceni rendőrség szombatra
(Fotó: illusztráció)

Pedig csak egy focimeccset rendeznek...

Hirdetés

A Nagyerdei Stadionban rendezik meg február 18-án 18 órától a DVSC- Ferencváros labdarúgó-mérkőzést. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe 2017. február 18-án Debrecenben:

12 órától előreláthatólag 21 óráig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig megállni tilos és várakozni tilos.
15 órától előreláthatólag 21 óráig a Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre útkereszteződésig minden jármű, ill. gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, ill. a vendégszurkolók hajthatnak be gépjárművel.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A rendezvény előkészítése, lebonyolítása, illetőleg a szurkolók és a járókelők biztonságának garantálása érdekében a Debreceni Rendőrkapitányság ellenőrzéseket tart a stadionon kívül, illetve a város területén. Az ellenőrzés célja a jogellenes cselekmények megelőzése, a közbiztonság fenntartása és a balesetmentes közlekedés elősegítése

- olvasható a rendőrség közleményében.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés