Ide süss! Kacsamell paradicsomos gnocchival

borsodihir.hu

2016.11.15. 07:48

Ide süss! Kacsamell paradicsomos gnocchival

Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!

Hirdetés



Rózsaszín kacsamell vajon forgatott zöldségekkel, rukkolával gazdagított paradicsomos gnocchival

Hozzávalók 1 főre:

- kacsamell: 0,25 kg
- cukkini: 0,06 kg
- gomba: 0,06 kg
- olaj
- vaj
- kaliforniai paprika: 0,06 kg
- hagyma: 0,04 kg
- fokhagyma
- hámozott paradicsom: 0,12 kg
- oregánó
- só
- cukor
- fehér bor
- gnocchi: 0,15 kg
- rukkola: 0,01 kg

Elkészítés: A kacsamellet sózzuk, borsozzuk, serpenyőben elősütjük a kacsamell mindkét oldalát, majd 250 fokos sütőben 9 perc alatt készre sütjük. Olajon hagymát és fokhagymát pirítunk, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet és a fehérbort. Sózzuk, oregánóval, cukorral és balzsamecettel ízesítjük, majd turmixszoljuk. A mártásba forgatjuk a kifőzött gnocchit és a rukkolát. Az összevágott zöldségeket serpenyőben megpirítjuk, sóval, borssal ízesítünk.

Jó étvágyat kíván:

Rózsa Attila séf, Melange Étterem és Séfakadémia

receptkacsamell

Hirdetés



Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés