Pénteki ajánlat: antipasti pout rourie friss, fűszeres juhsajtgombóccal 

civishir.hu

2016.08.19. 08:17

Pénteki ajánlat: antipasti pout rourie friss, fűszeres juhsajtgombóccal 

Grillezzünk zöldségeket! 

Hirdetés

Ahhoz, hogy a grillezett zöldségünk igazán érdekes ízt kapjon, a következő eljárást végezzük el: a cukkinit, padlizsánt, kaliforniai paprikát, csiperke gombát, póréhagymát kb. 1 centi vastag szeletekre vágjuk, a gombát akár egészben is hagyhatjuk. A zöldségeket egy tálba rakjuk, meglocsoljuk kevés citromlével, olívaolajjal, ízlés szerint sóval, borssal, curryvel és fokhagymával megszórjuk, majd egy éjszakára a hűtőbe rakjuk. Másnap akár grillrácson, akár serpenyőben szép pirosra sütjük. Kínálhatjuk köretként, de akár önállóan, vegán ételként is megállja a helyét. 

hotel divinusdominus étteremnapi ajánlat

Hirdetés



Hozzászólás

Hirdetés



Hirdetés

Hirdetés