Hétfői ajánlat: Konfitált malaccsászár szalvétagombóccal, almás lila káposztával 

civishir.hu

2016.08.29. 08:08

Hétfői ajánlat: Konfitált malaccsászár szalvétagombóccal, almás lila káposztával 

Konfitáljunk bátran!

Hirdetés

Az eljárás manapság reneszánszát éli. Egy kiló sertéstarját vágjunk nagyobb darabokra, majd – miután kevés sertészsíron megpirítottuk – felöntjük fél liter fehérborral. Fűszerezzük, sóval, őrölt borssal, kakukkfűvel és 10 percig pároljuk. Hozzáadunk fél kiló sertészsírt, és így abáljuk 3 órán keresztül. Ha kihűlt, a húst szálaira szedjük, befőttes üvegbe rakjuk, felöntjük a zsírjával, majd lezárjuk az üveget. Az így elkészített húst hűtve sokáig eltarthatjuk. Pirítóssal, újhagymával minden étkezésre ajánlom.

hotel divinusdominus étteremnapi ajánlat

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés



Hirdetés