Hirdetés

Nagy munka kezdődik a debreceni Vágóhíd utcán

2018.06.14. 14:01

Nagy munka kezdődik a debreceni Vágóhíd utcán

Egy kilométernyi szakasz kap új aszfaltot.

Hirdetés

A debreceni Vágóhíd utcán több mint 1 kilométeres szakaszon újítják fel a burkolatot. A tervek szerint, megfelelő időjárási körülmények mellett a munkálatok 2018. június 15-től egészen június 27-ig tartanak majd. Ez idő alatt a közlekedők időszakos korlátozásokra, torlódásra számíthatnak - közölte a Magyar Közút.

A munka a Dohánygyári bejárótól az iparvágányig, közel 1 kilométer hosszt érint majd. A kopóréteg marása 2018. június 15-én, pénteken kezdődik, melyet szombaton és hétfőn folytatnak majd. A közmű szerelvények szintbe emelését a marási munkákkal egy időben, péntektől jövő hét szerdáig végzik el a szakemberek. A tervek szerint június 21-én, csütörtökön kezdődhet és június 27-én, szerdán fejeződhetnek be a kivitelezési munkálatok, melynek során az érintett szakaszon található 3 pár buszöböl is megújul.

A Vágóhíd utcán a közlekedők félpályás lezárásokra számíthatnak, az aszfaltozás idején pedig az érintett telephelyek autóval való megközelítése az aszfalt kihűléséig időszakosan korlátozottan lesz elérhető.

aszfaltozásVágóhíd utca

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés