Hirdetés

Debrecen esélyt kapott Olaszországban, mert „csodákra képes”

2017.10.12. 15:03

Debrecen esélyt kapott Olaszországban, mert „csodákra képes”
Papp László polgármester (b-3) és Barcsa Lajos alpolgármester (b-2) az EDC Debrecen munkatársaival Milánóban  (Fotó: polgármesteri hivatal)

Papp László és küldöttsége Milánóban járt.

Hirdetés

„Debrecen csodákra képes” –  fogalmazott Massimo Rustico nagykövet az üzleti fórumon elmondott beszédében. Debrecen ugyanis - egyetlen magyar városként - lehetőséget kapott a Milánóban zajló Olasz Magyar üzleti fórumon, hogy előadja gazdaság- és városfejlesztési programját.

Néhány héttel ezelőtt rendezték Debrecenben a magyar-olasz üzleti napot. A találkozó alkalmával Olaszország budapesti nagykövete, Massimo Rustico meghívta Debrecen városát és képviselőit Milánóba az olasz-magyar üzleti fórumra, amelyen részt vett Angelino Alfano Olaszország külügyminisztere és Szijjártó Péter Magyarország külgazdasági és külügyminisztere.

- Különös megtiszteltetés és kiemelkedő gazdaságdiplomáciai siker Debrecen számára, hogy a nagy érdeklődés mellett zajló üzleti fórumon egyedüli magyar városként van lehetőségünk a debreceni fejlesztésekről, gazdasági-üzleti és befektetési lehetőségekről tájékoztatást adni az olasz üzletemberek számára

– fogalmazott a találkozó kapcsán Papp László, Debrecen polgármestere.

OlaszországgazdaságPapp László

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés